Siirry sisältöön

1

23052009268

27.9.2013
"Karlssoni täällä terveh. Soittivat Kukkupäästä että talvisäilön kurkihirsi on katki, halki, nitkahtanu. Siirsin sätkät ja kärrin pihalle. Tulloovat ensi viikolla korjaamaan."

Onneks ongelma huomattiin nyt eikä sitten ku katolla on 5 tonnia lunta, olis varmaan notkahtannu vähän muukin paikka. Niinku meijän Sätkät ja Nutikka 🙂

 

img_2756 img_2763 img_2767
18.-23.7.2012
Sätkälän Säpinöihin mentiin Aimolla ja Nutikalla. Useemman päivän satoi ihan sikana, mutta mahtava meno oli muuten.

Menomatkalla AMI kulautti öljyä mittatikun merkkivälin vaan tullessa ei sitten öljyä kulunut juurikaan. Hyvin jaksoi Nutikkaa nyhtää, matkanopeus tommone 80kmh. Johonkin kantoon kolautin pakoputken peräpään ja takimmaiset kiinnikkeet hajosi ja sama rysäys aiheutti pienen bensavuodon, mutta muuten homma bueno.

Dieselflosselta sain paremmat takavalot käybään hintaan, Henkalle maksoin kaasarin ja Loimulan Karille kattotelineen, siinäpä ne ostokset oli.

Useempiakin varaosamyyjiä paikalla oli mm. Sitronen & Tanskan kuomat mutta en jaksanut lähteä penkomaan varastoja koska mitään akuuttia tarvetta ei ollunna.

Muutamia hienoja Ameja paikalla oli ja kävinkin niitä vaklailemassa josko vinkkejä viimeistely & fiksauspuolelle löytyi. Kuvat on hallussa.

Mahtava siis oli Säpinät, kiitokset siitä!

19052012017 img_2586 19052012067

19.5.2012
Tänään käytiin Savon Kierros ja AMI toimi pääosin moitteettomasti. Paluumatkalla hävisi lataukset, laturin herätevirtapiuhassa huono abiko jota nitkuttelemalla kaikki rupesi toimimaan ok. Tämäkin oli tiedossa etukäteen, mutta unohin korjata reisuun lähtiessä. Ei haitant matkantekoa. Korjaan jos muistan 🙂

Raati ylisti laitetta estotta, tulipa jopa ehdotus jotta myyvään Picasso pois kun tämä on parempi. Hyvä on AMI, mutta ei sitä raaski -100C pakkasilla rikkoa!

dscn6923

Marraskuun viskasi niskaan. Pieniä pakkasia on riittänyt ja Jymyltä evakuoitua Eberin BN2:sta olen yrittänyt saada jalkeille jo useempia päiviä. Vekotin muuten ehjä ja moitteetonkin, mutta pökälettä ohjaava rele on kaputt ja sinnikkäistä metästelyistä huolimatta on ollu yllättäväkin hankalaa löytää sopivata komponenttia torpeedoon...
dscn6951

Herra Rusinalta sain 7 -napaisen releen, jota nyt olen yritelly kytkeä vaan kun en tajua johdotuksista höykösen pöläystä, vehe ei herää vieläkään. Olen idiootti, hällä OLI kyydissä myös 5 -napanen pipana, mutta pässi muistelin jotta mulla pitää olla tuo 7 -napainen versio. Nyt kamat on Kajjaanissa. Pöh & päh. Jossain välissä saan oikeankin osan ja pääsen eteenpäin asennuksen kanssa. Saankohan mie vaan ikinä kytkettyä johdotukset entiselleen kun on pyöritelly niin sekasin kaikki 🙁

Perkkele.