Siirry sisältöön

dscn1553.jpg

Tämähän ei tänne kuulu, mutta pakko kuitata että kissat on kyllä vidzun hienoja eläimiä! Mitä enempi, sen parempi sano mummo kun mirriään silitti.

dscn1637.jpg

Toissa päivänä tuli meitillen toinen Bengali, jäbä nimeltä Ali Beng - virallinen nimi on Catti Cartanos Neros mutta ei se ny mikän Nero ole. Helevetinmoinen härdelli on päällä ja karvat pölisee ku Viisikko pistää kaapin paikkaa uusiksi, ei paljo sätkäremppaan kerkee!

Täällä video "Mikäs hitto mulla on takapuolessa kiinni"

dscn1539.jpg

6.11.2008
Pakkasesta ja pimeestä huolimatta kävin Pakun kimppuun ja vika löyty n. 5 minuuttia lokasuojan yms. poiston jälkeen... Koko purkuoperaatio oli ite asiassa ihan turhaa, koska vika ei ollu vetarissa vaan etupyörän napamutteri oli taas löystynny. Perkkele. Mystistä! Mie availin sen edellisen kerran ohjausremppaa tehessä ja sen jälkeen vetäsin sen 1.5 m:n varrella niin tiukalle ku menee ja taas löysällä. Pöh. Onko vika kierteissä, laakerivaivoja tms, booreissa kulumaa silleen että pääsee liikkumaan ja sitä kautta löystyy? Sokkakin oli jo särki, kohta olis tullu kuhmuja koppaan ja kipuja roppaan.

No, lisää vartta ja momenttia ja vähiten käytettyä varasokkaa silmään. Nyt tietää heti ettiä vaivaa jos ylimääräistä metakkaa rupiaa kuulumaan. Viutu, tilasin uuvet vetaritkin jo kaiken varalta... Mitäs sitä jouluna syyään...

scintex.jpg

4.11.2008
Pakun kuskinpuolen vetarin narskuttelu yltyy ja yltyy. Nyt alkaa tuntua jo selvää nykimistä tasaisella vauhdilla. Laittelin tilaukseen parin uusia Retro Designistä Isoon kimppakuormaan, toivottavasti tuloovat ennen ku matkanteko tyystin kateaa.

Tänään tuli Itellan keijulta pari mahtavaa pakettia sisältönään sikahieno Scintexin lisämittaristo, jossa valmiiksi kiinni kello & volttimittari. Pitää nyt sitten sottailla ujuttaako tän Pakuun vaiko Eldoon. Toisessa paketissa oli komiat kiiltävät koristerenkaat vanteisiin, nyt saapi sitten samanlaiset pinnakapselit sekä vetovaunuun & vejettävään, Nutikkaan.

Kiitoksia Juuso & Merci Rolf, Toope-setä on hyvin hyvin iloinen.