Siirry sisältöön

dscn2810.jpg

12.4.2009
Kurahousut jalassa könysin mutavellissä muutamia tunteja ja kursin kasaan valopukin lopulliseen muotoonsa. Kun se oli jäykistetty, ei etupellit istuneetkaan enää kunnolla vaan niitäkin piti vielä vängätä. Lopulliseksi tilanteeksi jäi että just ja just menee konepelti kiinni ja öljykorkin avaamiseksi pitää pukkia vängätä reippahasti ennen ku mahtuu.
Sitä saa mitä sattuu saamaan.

dscn2807.jpg

11.4.2009
Tän päivän saldoksi jäi ovien istutus ja hitsailu joka sisälsi mm. saranoiden lyhentelyä & jatkamista, kuskin etuoven "pakuvekin" suurpiirteisen korjauksen ja yleistä ovien päällä tallomista ja naama punaisena vääntelyä. Nyt istuvatten ihan riittävästi. Kuhmuisia ja kolhuisia ovat, mutta semmoiset niiden pitääkin olla! Takaovien ikkunalistat on sohjona, mutta ne saa korjattua etuoven ikkunoiden alaosan listalla. Pikkukikkailulla tulee ihan riittävän hyvät, ainakin meikän makuun.

Nyt on pihasauna lämpiämässä ja Fostersit hangesssa, en tee enää mittään... Paitsi valkosipuli-chili-parmesaani-kirjolohikukon iltapalaks 🙂

carrera.jpg

10.4.2009
Hermo petti ja Argentiinan pojan pykäämä Carrera siirtyi takaisin pahvilootaansa odottamaan pahempia aikoja. Täys susi, tekis mieli täyttää paskalla ja lähettää takaisin Cassikselle. Ei lähtenyt pelittämään millään suutinkombinaatiolla, tyhjäkäynti täysin hukassa vaikka mitä tekee ja kiihytyspumpun kurkulle suihkivassa konstruktiossa jotain mätää - aikuisten oikeesti suihki ylöspäin! Nekka siellä oli ja suuntaus näytti oikealta, mutta bensa ruiskusi ylöspäin jostain ihme välistä jota en tuolla räntäsateessa jaksanu enää ruveta selvittelemään. Prkkle.

Nappasin Carrerasta pääsuuttimen ja AC:n poikkeen, laitoin takas entiseen Solexiin ja homma välittömästi bueno. Käynnistyi ekalla pyöräytyksellä, mainio tyhjäkäynti ja kaasun polkaisu aiheuttaa pellin alla toivotunlaisen reippaan pörähdyksen. Jesh!

Hitto kun pukkasi taas pakkasen ja lumisateen, ei tarkene pihalla tehä mittään - turhaan kirkuu remonttihormonit ropassa jotta "kyllä siellä tarkenee" kun työkalut karkaa kohmeisistä käsistä ja pikkuosat hukkuu hankeen 🙁
Pitänee sitten jatkaa PHP:n opiskelua vaikka se on niin pirun tylsää.

elddo.jpg

9.4.2009
Eilen sain Migin huollosta, ei menny takuuseen prrkkele. Oli kylmäsäilytys tehnyt tepposensa nykyelektroniikalle. Lanka pintaruosteessa, letku jota pitkin lanka tulee kahvalle, ruostunnu myös. Kun hitsailin, ruostepöly tarttui langankuljetuskoneistoon ja pölisi myös laitteen sisälle, jossa hiivatisti elektroniikkaa. Hitsatessa laite sitten lämpesi, jolloin muodostui kondenssivettä johon em. ruostepöly sotkeutui... Mitään ei onneks kärynny, mutta kova ollu siivoominen. Joutui vaihtamaan vain em. letkun. Käyttövirhe, 70E 🙁 Remonttiukko lohdutteli jotta "katos tonne pöydän alle", siellä oli 4 muuta hifi -miggiä odottamassa vuoroaan. Kuulemma joka keväinen ilmiö.

Tänään sitten hitsailin ryppypellin repeämät, väsäsin siihen uudet etukulmat ja korjailin apurin etuovea. Hyvin toimii, jepu je. Hitsailun jälkeen vein sen lämpimään talteen. Siperia opetti. Vai oliko se sittenkin tuo ylimääräinen 70E lasku joka opetti.

ubupiha.jpg

7.4.2009
Punardin vein Katsasteluun ja kovasti oli K-mies tohkeissaan kun on niin siisti Sätkä. Pohjassa taka-aisassa yks sauma irvisteli rumasti, mutta kuoma totesi naureskellen, jotta tohon ei kannata varmaan piikkiä iskeä. "Juu ei" kuului oikea vastaus. Ei iskeny. Takajarruvalo oli ainoa mistä tuli sanomista, pimmee oli se.

Ehtoolla sitten ajelin kylillä ja hävis sähköt lukuunottamatta koneen käynnissä pitämiseen tarvittavia toimintoja. Oikosulku Oinonen oli pesiytynyt valopukkiin ja muutaman johdon uudelleen reitityksellä ja sulakkeen vaihdolla vika häädettihin hiiteen.

... Ai juu, vihjailihan se K-mies myös renkaista, ovat kuulemma kaljummat ku kuski. Nahkat...