Siirry sisältöön

dscn3977.jpg

31.5.2009
Aamupäivän jahusin takapenkin kanssa - yritin kaikin keinoin hyödyntää entistä vihreeraitaista klassikkoa vaan se repes ihan paskaks kun virtitteli kumilenksut paikalleen. No, onneks löytyi tukikankaita ja virittelin ne paikalleen - lätkäistään joku viltti päälle, enhän mie ite siellä istu!

dscn3982.jpg

Hommat jatkui vahvoisa merkeissä. Etuovien lasien kanssa tappelin seuraavaks ja mahtavasti meni sekin homma - ei saatana kuskin oveen, joka on keraalleen taittunut, sopinu ainoo alaklasi joka romuista löytyi... No, vastoin kieltoa rälläköin siitä siivun yläreunasta sillä seurauksella että kuuma lasiskefra poltti kämmeneen helevetinmoisen reiän ja 3 sekuntia ikkuna sulkemisen jälkeen lasi räjähti pllun päreis. Mahtava homma.

No, lannistumatta pienistä taistelin sitten loppuillan sähköjen kanssa. Peräpuoli on ookoo, mutta etuvalot vittuilee urakalla. Molemmat valovivut jotka multa löytyy on korvelle kärynneitä ja niistä yhistämälläkään ei saanu toimivaa. Toivotonta selvittää johdotusten ongelmia kun valokytkin pykii ja savuaa.

Sitten riitti. Hyvää yötä.

dscn3966.jpg

30.5.2009
Zigu-ziu perkele! Se liikkuu sittenkin! Aamupäivän jahusin ikkunan pokien, takapuskurin ja ties minkä kimpussa venytellen sähköurakan niin pitkälle ku tohtii. Iltapäiväsellä, jälkeen maukkaan lounaan, oluen ja lasillisen herkullista ja ravitsevaa Helmi -likööriä tartuin härkää sarvista ja suoritin tarvittavat kytkennät Pakusta ja Punikista varmistuksia tsekkaillen.

dscn3975.jpg

Peruskytkentöjen jälkeen lykkäsin vielä 30A pääsulakkeen kaiken varalta ja sitten eikun akkukaapelit paikoilleen... Ei savua, eikä tulta! Mitään sen kummempia kytkentöjä en vielä tehny, eli valot yms. on vielä laittelemati, mutta lupaavalta vaikuttaap tilanne.

Positiivisuuden puuskassa lykkäsin peräkonttiin bensakanisterin ja letkun bensapumpun kupeeseen. Naru vetostartille ja ukko kabiiniin... Pärrrr, käyntiin lähti! Sitten äkkiä kirkumaan rouvaa paikalle jotta otahan videolle kun yritän ajella ja sehän otti ja miehän ajelin! Vähän vitun hienoo, en paremin sano - tokko tuon paremmin voisikaan sanoa.

Nyt saunaan, evääks Karhua ja broilerilenkkiä. Jälkiruoaks lisää herkullista Helmi-likööriä!

Video #1 (lyhyt eli short)
Video #2 (pitkä eli langsam)

dscn3834.jpg

29.5.2009
Eilisen ja tämän päivän saldoksi jää ovien paikalleen laitto ja lukkojen kasaus & asennus. Löytyi onneksi lukkopesä kuskin oveen johon käy sama avain ku pakuun 🙂
Virtalukkoon pitäis löytää jostain avain tai sopiva lukkopesä, jossain romujen seassa pitäis olla pakun entinen joka ompi ehjä.

dscn3835.jpg

Sähköjen rakentelun alotin kanssa, vihdoinkin. Piuhathan on pujoteltu jo ajat sitten. No, valopukki on valmis eli umpiot on paikallaan, liitokset juotettu ja kutistesukitettu. Ihan jees ovatten.

Eilen tuli kans Sitroselta musta katto ja pyyhkijöiden korjaussarja jolla terästin yhen tuoreemman pikkumoottorisen jonka asensin paikallensa.
Akku on soviteltu paikalleen ja kaapelitkin muistin hommata. Huomenna katotaan mistä rupee savua nousemahan!

Kuvatuksia vaihteeksi täällä.

dscn3812.jpg

26.5.2009
Eilen liimailin ovien pintapeltejä kiinni lepatuksen estämiseksi, samoin hanskahyllyn. Kasailin pyyhkijänkoneiston ja totesin että pakko tilata korjaussarja, kauhia lonksuminen. Takaoviin laitoin lasit kehyksineen paikoillensa. Muutapa ei kerennykkään ku on kaikenmaaliman pakollisiakin hommia jotka sotkee haihattelutoimintaa 🙂

dscn3813.jpg

No, tänään sitten tilasin em. romppehet ja mustan katon Sitroselta. Usin ja Cecilian opastuksella väsättävän katon pyhitän talvikatoksi.
Ehtoommalla pujottelin oviin tiivisteet ja heivasin ovet paikoilleen. Istuminen on mitä on mutta kyllä miullen kelpaa. Nyt pääsee ryömimään lattian alle ettimään loppuja osia kun ei o enää niin paljon romua edessä.

PHP -tkseidan sain valmiiks, huomenna palautus.

Jesh!

dscn3804.jpg

24.5.2009
Eilen ehtoolla lähettelin viestejä Joensuun kuomille ja Pyytivaaralta tärppäsi - Killalta hommattu uusi klasi joka meni paikalleen likipitäin heittämällä. Hyvä jes ja bueno.

Koodia väänsin yli 51 riviä, leikkasin nurmikkoa huolletulla leikkurilla (joka rupes vittuileen puolivälissä - vain toinen pyörä veti) ja kasasin rouvan kaataman orapihlaja-aidan kärriin. Kuormasta tuli 3 metriä korkea ja sitten tulikin hitonmoinen tuuli ja kaatosade - satoi rakeita! Prkkle ja pakko oli sumplia pressua päälle ettei lennä hiteen.

No, ehtoolla vielä laittelin laturin, ropelin ja hihnankin paikallensa. Juu, ja just ennen saunaan karkaamista vielä tuuletusluukunkin. Kaikkee sitä kerkee kun on perseestä.

PS. Kimmeluxin lasi heitti n. 3 mm sekä pituus- & korkeussuunnassa, näköjään riittää...