Siirry sisältöön

DSCN6170.JPG

28.-30.8.2009
Kuopion Kujjeiluissa käytiin Pakulla. Perään heitettiin Heinemanni joka mätettiin rompetta täyteen ja nukuttiin ite Pakussa. Nutikkaa ei näköjään tullu hinattua tänä kesänä ollenkaan, vaan hyvässä turvassa se onpi Reijolassa.
Sää oli persjantaina mitä mukavin, mutta jarrut (tässäkin sätkässä!) reistaili hiukkasen eli poljin kolahti pakoputken mutkaan kun kovasti tallasi. Muutama jännä tilanne tuli, mutta kuhmuitta selvittiin ja lauantaina sitten Jalpon kanssa säädeltiin kenkiä lähemmäs rumpuja ja paluumuutto olikin huomattavasti helepompata.

Kujjeilukisa oli kävelykisa ja täynnä savolaista kieroutta & koiruuksia. Meitin sijoitus oli muistaakseni seittemäs, mikä ei lainkahan paskempi suoritus kun kisassa kuitenkin 21 sätkäkuntaa. Ehtoolla ohjelmassa arvontaa ja karaokea jota jatkuikin myöhälle yöhön. En laulanu. Onneks.

Yöllä tuli karmee kaatosade, onneks majoituttiin Pakuhun meiti halpisteltat ei olis selvinny moisesta vedenpaisumuksesta.

Himpeen lähettiin puolilta päivin ja kerettiin soppelisti kattomaan Formuloita. Keke voitti.

Statistiikka
- Kilsoja 461
- Keskikulutus 6.9l/100k, ihan jees

Mittarinlukema kotona 28794

Täällä on kuvia.

ubialta

21.8.2009
Kotelosuoja-aineella spruuttasin koko alustan keskittyen erityisesti kaikkiin saumoihin ja kantteihin. 2 litraa dinitrolia hurahti kepeästi. Ovien sisälle pitäisi vielä lutrata, takaovet näkyy nielevän vähän vettä itteensä jostain reikelistä...

Seuraavaks öljynvaihto ja talvisäilöön.

eldoniskatuet

21.8.2009
Nätisti on nyt kulkennu Eldo. Ainoastaan sillo kun kaasu pohjassa rääyttää niin rupee nykimään vaan pakkokos se on wanhusta rääkätä. Öh, pakko.
Niskatuet sain Jalpolta, Escortista ovat mutta hyvin istuvat. Tack och adjö

... Vetokoukun sähköt pitäis kytkeä. Ostin hienon wanhan harmoonin ja hävetti kylillä vetää pimeetä kärriä jossa jökötti harmooni kyydissä ...

ruostetta

20.8.2009
Vaihdoin vihdoin öljyt ja suodattimen, mittarinlukema 28330. Litkuna tuttu ja turvallinen AD Semisynthetic 10w/40.

rostoff

Lisäksi yritin pelastaa takaovien yläreunaa, joka on pahasti ruvella ruiskutelemalla sen sisuksiin hiivatisti Mastonin Rost Stoppia itte kyhäämällä kääpiö koteloruiskulla - ruma vehje mutta ihmeellisesti vaan toimi. JOKA paikka töhnässä, mutta paljon meni oikeaankin osoitteeseen 🙂