Siirry sisältöön

26092009002

27.9.2009
Tyhjensin vihdoin kaikki romut Kukkupäästä. Kärrillinen sitä romua vielä oli. Osa meni suoraan Jalpon romukasaan, mutta konepelleillä jne. saattaa olla vielä käyttöä. Heinemannin vein kans talvisäilöön Reijolandiaan Punikin & Nutikan kaveriksi. Happy Hibernation vaan kaikkille tasapuolisesti!

Keli on mukavan kuiva jotenka heivasin Eldon penkit pihalle, putsasin kabiinin lattiat ja sottasin ne Dinitrolin läpinäkyvällä kotelosuojalla. Muutaman päivän joutuu venaileen kuivumista eli ajelemaan Picassolla vaan saapipahan Pablokin vähän liikuntaa. Katsastettu länsiauto hänkin, eikä tarttenu edes tuulilasia vaihtaa. Jeh.

Juu, viime maanantaina vein myös Pakun lokarit seppään ja tein saman sen kabiinin lattioille ku nyt Eldolle eli kotelosuojat päälle. Hyvin olivat kuivuneet, laittelin tänään matot ja penkin paikallensa.

dscn6437

17.9.2009
Sitroselta tuli uusi syltty ja uskaltauduin taas purkamaan etujarrut… Ja kappas vain, keväällä hommatun Franzosen NOS syltyn toinen puoli olikin jumissa. Ruosteessa sisältä itse asiassa. Omaa hölmöyttä kun en avannu kun sulloin paikalleen, pässi mikä pässi.

dscn6438

Ilmaus ja säätö niin likelle ku tohtii. Koeajolla kävin ja hinkannut ei lain, saapi nähdä huomenissa kun ajelee isomman lenkin.

Jännittävähköä eikö totta.

Pitäskö hankkia elämä tai edes joku harrastus.

dscn6436

14.9.2009
Mukavuudenhalu & itsesuojeluvaisto voittivat ja laitoin äänieristeet konepeltiin. Zitroselta ostettu huopainen siisti ja sopiva, sointuu ihanasti wanhuslämpöputkien kuosiin ja sävyyn. Viime viikollahan jo laittelin rintapellin sisäpuolelle perinteistä mustapintaista solumuovia/superlonia, jonka naamioin säkkikankaalla paremmin maastoutuvaksi.

Huomenna nähtään, tai paremminkin kuullaan onko hommalla mittään merkitystä...

1

eldojarru

13.9.2009
Eilen ehtoolla alottelin jo jarruremppaa vaan tänään sain homman valmiiks. Juu, kuskinpuolen käsijarruvaijeri oli pykinyt ja kanitti. Tietenkään ei ollu uutta, vaikka muistelin jotta olis eli oli tyydyttävä wanhaan. Löytyi yksi joka vaikutti silmämääräisesti & toiminnallisesti kelvolliselta ja sen sitten ujutin paikallensa. Koeajolla tuntui toimivan ihan jees.

eldoratti09

Terveisiä ja kiitokset vinkistiä Dupondtille, tuli eilen Belgi-ratti ja paikallansakin on jo hän. Herkullisesti kulunut & ruosteinen, hetken mietin josko hinkkaan ja puleeraan kiiltäväks vaan tyydyinkin vaan hieromaan irtoruosteet pois - loput silotellaan kämmennahkoilla 🙂