Siirry sisältöön

dscn7109

6.12.2009
ELDO
Eilen sain Räisäsen Ollilta pari hyvää tappia ja niiden päähän jousisokat. Lyhensin myös jousivarpaa kuskinpuolen etukulmasta ja sain lissää säätövaroa, nyt on hyvä ja mahtava. Jalppis kävi kylässä ja kun hää oli puhtaampi niin ajoi Elton talliin turvaan piiloon jemmaan.

dscn7100

PAKU
Bensalämppärin kanssa piti taistellla hiukkasen että lähti pelittään, mutta kun tänään avasin & putsasin bensapumpun (Hardi-pumppu) niin vot - nyt tarkennee! Pitää muistaa vejellä vielä piuhat öljypohjan lämppärille & sisäpuhkulle niin sitte talvi saa tulla jos uskaltaa 🙂

DSCN7094

4.12.2009
Tänään tein sitten pimeitä urakoita ja vaihdoin Eldoon jousipöntöt alle. Nopeestihan tuo meni pakkasesta ja pimeestä huolimatta mutta pirun kylymä siellä tuli! Perkule kun jäi viimeistely uupumaan jousivarvan silmukan tapin sokkia kun tapit oli niin paskoja että oli sokat hävinny omia aikojaan. Onneks ei o livenny poijes silmukoista, muuten olis saattanu tulla hiukka pipiä ja rupeakin kun olis joku kulma lähteny kyntään maata myöten.

Huomenna pitää huhuilla tutuille josko joltakulta moisia löytyisi...

Ovat vielä niitä ohuempia versioita joita harvemmalla nurkisa loju...

Täällä muutamia lisäkuvatuksia.

03122009001

Hoh-ha-ho-hah-hah!
Tänään käytin Pakua leimalla ja heittämällä läpi. Käsijarrua piti hiukka säädellä lennosta vaan muuten pelkkää suitsutusta suolsi insinööri suuressa viisaudessaan kulkimesta. Ei ravistellu, tökkiny eikä kolistellukaan. Hemmetti!
Kyllä nyt kelpaa!

03122009

Aamulla oli pikkanen-pakkanen-kakkanen ja bensalämppäri ei inahtanutkaan. Onkohan mulla ees sulake paikallaan 🙂

Mittarinlukema 28800.

ps. Illalla tsekkasin, ei ollu sulaketta Eberberberissä!