Siirry sisältöön

dscn8029
27.3.2010
Humpilla käytiin Tallinnassa ja olo jälleen hieman hitaahko. No, meikän hidastelusta huolimatta kevät tulee kohinalla ja penkat sulaa suhisten.

dscn8032

Purin Eldon riepupetterityyppiset vilttiviritykset penkeistä veke ja laitoin eteen Pakun entiset ryhdikkäät päälliset ja tekaisin taakse samasta kankaasta simppelin peruspäällisen jonka vetäisin suoraan retkipatjaan spraykontaktiliimalla kiinni. Siisti tuli, ugh!

dscn8033

Huomaa luksustelu, eli joku viikko sitten hankitut radiokuulosuojaimet - pakko oli hommata kun korvat ei enää kestäny sirkkelöintiä!

Seuraavaks voisi yrittää leikellä säkkikankaasta ovenympärysverhoiluita kun sain Isoolta ja Päikkööltä Möötin jälkeen sapluunan jolla sopivia riepuja leikellä.

dscn8003

22.3.2010
Eilen nauhoiteltiin Eldoraatoa Kumikameli -levylle zibaleeseen "Tehdas", johon piti saada jyrinää syntikan kaveriksi. Sopiva jyrinä saatiin kun ajettiin lämä pohjassa 70km/h pitkin vanhaa Nurmeksentietä. Levyttävä artisti!

Tänään sitten ruokisretkellä hävisi totaalisesti sähköt keskelle Kajaanintien vilkkainta risteystä. Piuhoja heiluttelemalla päästiin liikkeelle ja kotio vaihtaan ajokkia, onneks nuita nyt on 🙂

dscn8026

Ehtoommalla tsekkasin kojetaulun piuhoituksia ja syylliseksi paljastui Robonetin 2 sulakkeen rasia, joka oli disintegroitunut siihen malliin että oikosuluilta välttyminen oli silkka ihme. Rasia vaihdettu, valitettavasti toiseen samanlaiseen, ja kaikki toimii niinku pitääkin.

Joo, kevättä ilmassa jo. Aamulla oli -15C, mutta päivällä pukkasi puolenkymmentä plussalle!

DSCN7879

Tänään käytiin Jaoksen jengin kanssa huristelemassa Kolin jäätie. Pakkasta oli reilut -10C, joten lähettihin pakulla. Eipäs kylmänny kun Eberikin suostu toimimaan pienen suostuttelun jälkeen 🙂

Törkeen hieno keli ja mahtava reissu kaikin & puolin. Kyllä maistu kotona kahvi ja konjamiini kun reisulla joutui tyytymään pelkkään vihkiveteen.

Kilsoja tuli 176 joista n. 10 vetten päällä!

Kuvia täällä.