Siirry sisältöön

12042010001

Aamupalax Punikki kilpiin ja lounaaks leima papereihin. Siistiks ja mahtavaksi totesi laitteen ja oikeessa oli viisas insinööri, sitähän se on.

12042010

Jostain syystä teki iskaritestinkin, mutta nekin oli hyvät. "Hyvät on nämäkin" sanoi insinööri. Ettei vaan olis ollu konttorin viisain insinööri.

11042010

11.4.2010
Vamos vamonos! Käytiin hakemassa Punikki Reijolasta, perään napattiin myös Heinis. Hyvin ja kevyesti kulki kaksikko. Tsekkasin myös Nutikan kunnon ja uutta vastaava oli hän edelleen. Ei edes tunkkaiselle haiskahdellu. Sen verran tehtiin rikosta ettei käyty siirtokilpiä vaan Unski ajeli edellä sormi kännykän liipasimella ja olis soittanu jos Koukkuja olis näkyny vaan eipä näkynyt ketään.

Pihassa pikainen tsekki katsastusta varten, kaikki toimi, pyyhkijän sulan vaihdoin ja käsäriä hiukka kiristin. Ei toivon mukaan mitään pahempata pitäis olla luvassa. Rungon kuskinpuoleisessa taka-aisassa edelleen ruostekuprua, muttei se näköjään siitä ole lisää rupeutunut. Katotaan mitä Insnörtti sanoo.

Pärkkele, taas olin unohtannu Eldon pääkytkimen ON -asentoon ja akku tyhjä. Mihinkähän fidduun se purkaa virtaset 🙁

DSCN8092

10.4.2010
Eilen tuli täyteen 2500km ja tänään oli sitten Jaoksen huoltopäivä jossa vaihoin uudet AD:n 10W/40 puolisynteettiset sisuksiin. Yllättävän paljon oli metalliromua magneettipropussa 🙁
Takajousitusta nostin muutamia senttejä ja jämäköityi mukavasti, kelpaa kuopista huristella!
Lumet on lähtenny, se on mahtavata, kinokset mataloitunut metrin viikossa. Menkää hittoon loputkin ja viekää kuravelli mukananne!

Kuvia huoltosessioista täällä.