Siirry sisältöön

dscn9829

23.7.2010
Jepujee! LVI Myller veteli imupakosarjan kondikseen. Messingillä vetely vähän takkuili, mutta hopeella juottaminen onnistui mainiosti. Puolisen tuntia kuoma askarteli ja laskua lykkäsi 30E. Hitto kun olisin älynny putsata Horna -maalin tähteet kunnolla pois niin olis menny homma vielä suksikkaammin.

Ehtoolla läjäsin sitten masiinan liki valmiiksi ja viikonlopun keikkojen jälkeen pääsee kokeileen savuja.

img_0309

22.7.2010
Operaatio poperaatio jatkuu. Tänään sain peruspaketin läjään, tungin öljyt sisuksiin ja pyörittelin startilla. Hyvinhän tuo pyöri, vaikka vähän jänskättikin.
Imupakosarja on ongelma, löysin kyllä yhen paremman romujen seasta vaan sitäkin olis juoteltava messingillä pakopuolelta. On hiukkasen rakoa ja hitsaamaan ei tohdi.

Halavatun pöljä, olin jo läjännyt koneen 18hp kansilla ja sitten menin penkomaan talon alle ja siellähän oli ssaatttana täysin ehjä 12hp imupakosarja, eli jos olis aiemmin siellä könäilly niin olis viimeistelly lohkon vaan 12hp kansilla - vot, valmista olis ja savutkin olis saanu tänään. No, näillä mennnään!

Viikonloppu meneekin sitten sekoillessa Humppalandian käänteishuvipuistossa kemistinä, samoin koko ens viikko… Saap nähdä millon pääsee hommaa jatkamaan… Huomenna jos kerkeis aamusella ettiä jonkun juottolan niin sais imupakosetin odottaan valmiina.  Tekisköhän putkiliikkeet jos oikein kovasti kerjäis, nehän vetelee kupariputkien liitokset messinkilä!

dscn9815

21.7.2010
18hp koneen rakentelu etenee omaa omituista rataansa eli eilen ja tänään sain kannet valmiiksi. 7mm pinnapultteja pitää vielä käydä hakemassa. Lohko on läjässä ja syliterit & männät on kiertokankien päissä tiivistesarjaa odottelemassa. Pitäis tulla huomenissa.
Imupakosarjat on kaikki ihan paskoja, pitää nyt kattoa saapiko mistään kursittua mitään vai pitääkö ruveta kyliltä huhuilemaan. Kaasari on ihan järkevässä kunnossa ja siihen ei tartte uusia  ku kohon akseli joka on ihan kulahtanut.

Useemman tunnin jahusin päivällä ohjurikumien kanssa, näihin wanhuksiin ei ymmärtääkseni tule mittään??? Ainakaa tässä eikä 12hp romuissa ollu mitään… No, imupuolelle sain muljattua jotkut universalsellaiset jotka on aluperin Golfista tms? Katotaan miten jekkasee.

Hiukan huonosti pyörii kone, kun männät on ihan sisäasennossa niin niikkasee kummasti vaan pitää tarkistaa uudelleen kun kannet on kirrattu - pytyt oli sen verran longallaan että saattaa vaikuttaa (toivottavasti) asiaan…

Huomenna lissää!

Joo, kattoasia lutviutuu siten että takuun umpeutumisesta huolimatta saan uuden tilalle - reilu peli, paras peli 🙂