Siirry sisältöön

dscn0238

28.8.2010
Katsasturemppaa pukkaa. Vaihdoin eteen halogeeniumpiot ja tein silmämääräisen suuntauksen, katotaan kelpaako.

Jarrujen kanssa meni vähän jahutessa kun vasen takapyörä meinas ruveta kantamaan, mutta kovan jarruttelun jälkeen sekin herkisty ja pelittää näpsäkästi.

Vänkäsin paikoilleen myös GS:n öljypohjalämppärin ja ruuvailin koneen alle peltiä jos lämppärin kiinnitykset pettää, niin ei häviä ihan tyystin tienposkeen. Onhan se pelti myös lisäeristeenäkin ihan bueno.

Leimalle pitäis viedä ennen Pohoa eli ens viikonloppua...

img_0351

21.8.2010
Eilen lähti Punikki talvijemikseen ja tänään otin Pakun aktiivikäyttöön. Heti aamupalaksi hinailin Pakulla Pekko Ankkalan Dyaneineen seppään Onttolaan kun oli hyytynyt puolitiehen (konkka kuallu). Samalla hoitelin siellä pakun öljyn ja suodattimen vaihdon ja iltapäivän keskityin jarrupoljinmysteerion korjaukseen. Siinä kun oli ongelmana poljinmekanismin ja pakoputkiston liian pikkuinen rakonen eli poljin ei menny pohjaan vaan kilkkasi liian aikaisin pakoputken mutkaan seurauksena jarrujen puuttuminen. Välillä oli melkosen jänniäkin tilanteita kun jossain Kuopion keskustassa painelee Nutikan kanssa punaisista läpi kun jarruja ei lain.

img_0353

No, porasin vivustoon lisäreijät jolloin sain wanhuspolkimet hiukan pystympään asentoon, lyhensin vipuja 5 cm ja siten sain useemman sentin lisää säätövaroja. Hyvä homma, olis pitäny tehä jo vuosia sitten.
Stereot oli näköjään menny paskaks talven aikana, sen verran vuotaa kuljin että vesi oli lirunut laitteen sisälle ja tainnu talvella vielä jäätyäkin… Frederik perkele, valehtelit -  Roadstar on ihan paska vehe!

Mittarinlukema 29960.

Hitto kun en o muistanu merkitä reissuja, myöhän käytiin Pakulla Mikkelin Hellurallissa kesäkuun puolivälissä eli kilsoja on hukassa jokunen sata. Hyvin toimi papparainen, tosin jarrujahan siinä ei ollut koko retken aikana 🙂

dscn0073

17.8.2010
Isoo lähetteli miullen pari Solexin 22 kaasaria, joista toisen heitin semmoisenaan nokille ja vot, heti pelittää. Ihastuttavan laiska on kiihtymään ja mukava lopotus on sointi konehen.

Eilen sitten kylillä liikennevaloissa seisoessa ihmettelin jotta mitäs ne Vanjat nyt polttaa ku on koko horisontti sinisenä… Joopa, miehän se siinä savusin, tai Eldoraato. Hah-hah, ihmiset kahto pitkään kun sinisestä pilvestä kuuluu kauhee lopotus mutta mitään ei näy. Perkele taikuutta ja magiaa!

Sama homma tänään, välillä ei savuuta yhtään ja välillä sitten ihan hirveet sauhut. Jossain välissä oli kabiinikin niin savussa että sieraimista tuli perillä mustaa nokea. Höyryveturinkos mie rakensinkin. Katellaan, minnuu tuo savu ei haittaa, naurattaa ja yskittää vaan, mutta Viherpiipertäjät saattaa suuttua ja kirjotella lehtiin 🙂