Siirry sisältöön

img_0519

30.10.2010

Räntä lentää vaan vitut siitä! Tänään vaihdoin Eldoon parisen viikkoa sitten Sitroselta hommatun oikean 18hp koneelle tarkoitetut pakoputkiston, vähän jänskättää vaikuttaako mitään meteliin.

Mittarissa 04037.

Haa, terveisiä koeajolta. Metakka tipahti n. 105db:stä 87 db:hen, ihmeellistä!

img_0489

3.10.2010
Viikonloppuna vetelin Pakulla hirmuisia kuormia romuja kaatsikalle ja hyvin jaksoi nyhtää itteesä isompaa kärriä. Hiukkasen kanssa-autoilijoita nauratti kyllä kuorma ja veikkaan että Jetsoneillakin olis voinu olla jotain sanomista jos olisivat kohdalle sattuneet 🙂

img_0496

Joop, tänään on siis maanantai ja K1:n kuomat lykkäs leiman Papruun ja julistivat Pakun katsastetuksi länsikulkimeksi. Sanomista oli taas olkatapeista, mutta kelepasivat pienen jaarittelun jälkeen. Apurinpuoleinen käsijarru ei juurikaan ottanut, mutta kun insinörtti tarpeeksi kovasti kiskoi niin riittävä lukema saatiin tauluun ja sekin kelpasi. Sovittiin että säädän heti kotona, pitää hoitaa homma ennen ku unohtuu.

Mittarissa muuten 30156.

img_0467

1.10.2010
Jaaha, kyllä se rupesi Eberi sitten riittävän hyvin jekkasemaan. Pirun piukalle piti vetää bensansäädin ettei tapa savuun jolloin sitten lämpöä tulee melko kituliaasi, mutta parempi kun ei mittään. Kyllä sillä nyt kelpaa huristella!

Koeajolla kävin Kaatsikalla ja vein pikkuruisen skeidakuorman Heiniksellä. Kassaukko nauroi jotta onpas teillä pieni rekka, mutta ei antanu alennusta kovasta tinkaamisesta huolimatta 🙂