Siirry sisältöön

img_1033

30.4.2011
Eilen tuli Mahlen mäntä-sylinteri sarja ja tänään alottelin koneen läjäämisen. Nyt kun laittaa ton AK:n koneen takaisin keulille, on pakko tehhä jotain myös Eldon tolkuttomalle ajometelille. Helevetti kun sillä päristeli taas muutaman päivän niin palasi saatanallinen tinnitus ja se ei o mitenkään erityisen mukavata. Jossain lattioiden alla piileskelee Pakussa ollut putkisto, jossa on valmiina apurinpuolelle lähtö eli ei tartteisi ku jatkopätkä jostain pyydystää.

img_1026

29.4.2011
Jaoksen Katsastukarnevaalit Katekassa. Punikki meni läpi liehuvin lipun, kaikki pelitti loistavasti. Alustan pienet ruosterokomatkaan ei ollu lähteny liikenteeseen eli mahtava homma. Seuraavaks pukkaakin sitte Vappuajelu 1.5. systeri perheineen suorittaa ajelun Punardilla meijän ajellessa tänä vuonna vaihteeksi Pakulla.

25.4.2011
Jarrut säädetty ja nippohin tungettu rasvoja. Kuskin puolen olkatappi puski vaseliinit väärästä päästä ulos, paska homma.

Apurin puolen etujarrujen etummaisen jarrukengän 14mm säätömutteri jumissa ja kanta huonossa kunnossa, perse. Toivottavasti sain etusten pidot toleranssien rajoihin, hyvin tuntui pitävän noillakin säädöillä. Käsijarru bueno ja.

Kaikki lamput pelittää ok ja pikainen alustan kurkkailu ei paljastanut mitään pahempia lisäruostumisia, perjantaina kuullaan onko Katekan mies samaa mieltä jotta mahtava Laite on hän.

img_0979 img_0995

24.4.2011
Tänään rakentelin etupenkin vimpan päälle kondikseen eli vaihdoin tukikankaat, lisäsin kumeja ja lykkäsin uudet nahkat päälle. Perkeles että tuli hyvä ja perseen kelpaa lepäillä! Huomenissa pitää sitte tehhä hiukkasen pashaisempia hommia ihan pääsiäisen kunniaksi eli tunkea hiukka vaseliinia nippojen täytteeksi ja käydä jarrut läpitte. Sama oikeestaan kandeis tehhä Pakullekin kun kerran prässin kaivaa esiin. Kassellaan, tästä on hyvä jatkaa.

1

img_0973

23.4.2011
Otettiin Punikki pois seisomasta ja kävin hakemassa vekottimen pois Reijolasta. Mukana tuli myös Heinemanni. Hyvin starttasi ja kulki, mahtavata. Kotio tuonti perinteiseen malliin, eli Ukkeli ajeli edellä kännykkä valmiina hälyttään jos Jetsonit on kytiksellä - ei ollu 🙂

Ens viikolla on Jaoksen Katsastuskarnevaalit jolloin pitää hoitaa leimat kuntoon. Viikko on aikaa käydä läpi ja korjata mahdolliset vaivat, samalla vaihdan eteen myös uuden penkin nahkan jonka ostin viime syksynä Pohojammaa -bileistä. Hyvä tulloo!