Siirry sisältöön

img_2601 img_2606 img_2613

30.5.2012
Tänään sain lokarin maalauksesta ja kovin oli siisti! Ehtoollä äkersin sen paikoilleen ja samalla ruuvasin takapenkin turvavyöt veke toistaiseksi että saa takapenkin nurin ja kamoja kuljeteltua.

Eilinen 123:n asentelu paransi hiukan toimivuutta mutta kyllä se vieläkin nyiskelee ja kuumakäynnistys vaatii melkoista sahailua.

Pitkittäisvaimentimen revenneen päädyn hitsailin kanssa kondikseen, tokkopa siitä nyt hermeettisesti tiivis tuli mutta paikkaailee kohta lisää kun näkee mistä sitä nokea on puhkuttanu pihalle.

Huomenne mehtään, se on mukavata!

dscn0901

29.5.2012
Tänään ruuvasin suosiolla Pakusta 123:n ja istutin sen AMIin. Samalla huomasin että sen alla oli bensalammikko ja tarkempi syynäily paljasti että bensapumpulle tulevassa letkussa ei ollu klemmaria ja se näkyy tihkustelevan siitä menovesiä. Letkunpätkän alapäässä on jykevä bensansuodatin josta uupui kans klemmi, ei uuvu ennää.

Starttisprayn kanssa suihkin ilmavuotoja metsästellen vaan tiivistä tuntui olevan. Jopa akseli on niin timmi että sen juureen suihkiminen ei vaikuta kierroksiin.

Nykiminen ja vaivalloinen lämpimänä käynnistys vaivaa kovin, mutta karsitaan pikku hiljaa vaihtoehtoja…

Joo, ja löytyihän sieltä se pääsuutinkin kun otti silmän käteen ja tihrusti kunnolla. On todella pieni ja uppoaa täysin kanavaansa. Pikkuisella ruuvarilla ja hammastikulla sen sai ulos ja putsattua vaan ei vaikuttanut mitenkänsä. Kiitoksia taas kolleegoille vinkeistä 🙂

dscn0907

28.5.2012
Tänään starttaili vielä surkeammin. No, kiireesti Killan Formulle apua kiljumaan ja siellähän Kuomat kuittasi heti että multa puuttuu pääsuutin kokonaan! No pärkkele, saattaa hiukkasen vaikuttaa tilanteeseen 🙂
Seuraavaksi 102.5 pääsuutinta metsästelemään, että pääsee ees säätämään tilannetta kondikseen. Pengoin omat romuni ja löytyi vain 150-160:siä jotka on ihan liian isoja tämän Solexin käyttöön.

Lokaria en saanu tänään koska Maalarikuoma oli todennut viisaimmasi laittaa vielä suojavärin ennen pintaväriä, mikä ettei - kyllähän se mulle passaa.

dscn0909

27.5.2012
Lievästä jetlägistä huolimatta askartelin ehtoolla AMIn kimpussa. Avasin ja putsasin kaasarin ja kaivelin suuttimien tiedot että pääsee pähkäilemään pitäisikö niiden kokojen kanssa ruveta vehtaamaan.

Samaan syssyyn vaihdoin myös tulpanjohdot ja päätin tsekata tulpatkin. Apurinpuoleista availlessani aavistelin jo pahaa kun kiertyi auki saakelin nihkeästi. Optimistina yritin uskotella, että karsta se sillä nahnistaa ja pyörittelin varovasti edestakaisin ja lopulta vitut - helicoilihan se sieltä tuli tulpan mukana. Perse homma. Vuodon jälkiä ei näkynyt, ainakaan vielä, vaan hiukkasen sapetti - tuoreehkossa muistissa oli kun Pakusta petti helicoil-jenkainen niin meni koko kansi vaihtoon. Mie lunastin vinon pinon 2CV6:sen kansia Artsin pajalta vaan oon höveliyksissäni luovuttanu kaikki etiäpäin niitä enemmän tarvinneille - nyt ei oo sitte itelle. No, mitäs siinä muuta voi ku varovasti houkutella helkkari & tulppakombinaatti kannen kierteen jämille ja paikoilleen. Tuntui pitävän. Toinen tulppa jäi kattomatta. Ärh. Hiivatti ihan ku minuu olis varotettu tuosta helkkarista vaan en muistanu...

Pakokaasun käryn kohdetta metsästelin ja löysinkin sen - kuskin alla olevan vaimentimen lähtöputki on repäissyt takapäädyn auki, kiinni enää yläreunastansa. Kiinnikkeet oli kans säpäleinä, mutta löytyi nurkista pakarin asennussetti jossa gummilenksut tallella, nyt kestää.

Kaikkee pientä ja vähän isookin tänään.

Huomenna saan lokarin maalauksesta, jippih!

Kaasarin tiedot:

SOLEX 26/16 (22E09200)
- 2. kurkku 87,5
- jarruilma 2AA (lyhyt suutin päällä)
- kapillaari 1F2 (pitkä reiällinen putki)
- tyhjäkäynti tai joku siinä etupuolella 39
- 1 kurkku / pääsuutin 102.5

dscn0903

24.5.2012
Tänään vein uuden gummilokarin Maalajakuomalle joka lupaili pulkan valmiiksi sunnuntaiksi, mahtava homma. Sunnuntaina tuun Humpilta Venäjälästä eli haku saataa mennä maanantaille, ellen sitten taksilla hurauta Välikankaalle visiitille 🙂

Hinnoittelusta ruvettiin jaarittelemaan niin hääpä totesi jotta mites olis jos sitä Humppalevyä tahi muuta Rekvisiittaa niin ei tartteisi Euronkantokisaan osallistua, humppa vahva - euro heikko, kyllähän se mulle passasi. Peliä se on reilukin peli!