Siirry sisältöön

26.7.2012
Ruuvasin etulokarin kiinnikkeet auki ja yritin nyhtää keulaa eteenpäin että saisi enemmän säätövaroja oville. Taisi se muutaman millin liikahtaa koska nyt sai etuovia todellakin säädeltyä hiukkasen paremmin ja konepeltikään ei enää skraapaa ihan joka kulmasta.

Kuskin takaloksun asettelin paremmin linjaan myöskin eli ei ihan niin hirveesti joka nurkasta irvistele.

Pakoputken kiinnikkeet uusin, mutta bensavuodon metsästys jatkuu. Ei se paljoa tiputtele, mutta haju hiukka häirittee.

img_2756 img_2763 img_2767
18.-23.7.2012
Sätkälän Säpinöihin mentiin Aimolla ja Nutikalla. Useemman päivän satoi ihan sikana, mutta mahtava meno oli muuten.

Menomatkalla AMI kulautti öljyä mittatikun merkkivälin vaan tullessa ei sitten öljyä kulunut juurikaan. Hyvin jaksoi Nutikkaa nyhtää, matkanopeus tommone 80kmh. Johonkin kantoon kolautin pakoputken peräpään ja takimmaiset kiinnikkeet hajosi ja sama rysäys aiheutti pienen bensavuodon, mutta muuten homma bueno.

Dieselflosselta sain paremmat takavalot käybään hintaan, Henkalle maksoin kaasarin ja Loimulan Karille kattotelineen, siinäpä ne ostokset oli.

Useempiakin varaosamyyjiä paikalla oli mm. Sitronen & Tanskan kuomat mutta en jaksanut lähteä penkomaan varastoja koska mitään akuuttia tarvetta ei ollunna.

Muutamia hienoja Ameja paikalla oli ja kävinkin niitä vaklailemassa josko vinkkejä viimeistely & fiksauspuolelle löytyi. Kuvat on hallussa.

Mahtava siis oli Säpinät, kiitokset siitä!

img_2749 img_2735

15.6.2012
Sätkälän säpinät lähestyvät vinhaakin vinhempaa vauhtia ja lievissä Jylyfestarin ja Ilosaarirockin jälkeisissä rakensin vihdoinkin vetokoukkuun sähköt ja yllätykseksi ne toimi ekalla yrittämällä. Siistiä!

Huomiselle jäi vielä takajousituksen korotus, on jo tolleen lastaamattomana aika alhaalla ja kun sinne pakataan 2 hengen viikon roinat, saunallinen arpajaispalkintoja sekä 100 tölkkiä nollakaljaa niin pehva skraabaa katua 🙂

Tälleen tässä nyt ja näin, mörköjen yötä odotellessa...

img_2711

5.7.2012 PAKU
Pakulla on ollut ihan kiitettävästi kysyntää edelleen vaan enhän mie nyt mitään Mitsubishin Cantereita halua vaihdossa.  Pari kuomaa on käynyt koeajolla vaan toinen körötteli käsijarru päällä ja tuorein kojari meni ihan perinteiseksi "Piti olla kova rauta" tyyppiseksi vastoinkäymisryppääksi ja kauboilta on vältytty. Jälkimmäisellä kojarilla alko oikea etujarru kantamaan, josta selvittiin takimmaista kenkää hiukka hölläämällä, mutta pahempi kolaus oli jo talvella vaivanneiden sähköongelmien paluu. Olivatten työnnelleen Pakua pariinkin otteeseen Joensuun keskustassa 🙂

No, eilen purin kojelaudan ties monennenko kerran uudelleen ja revin kaikki abiko- & rosvojatkoliitokset ns. vittuhun ja kolvailin liitokset uusiksi. Samalla vaihdoin myös kojelaudan alle rakennellun pääsulakerasian uuteen 2 sulakkeen malliin eli siihen saapi kätsästi jonkun turhan lisälaitteen ongelmia aiheuttamaan.

5.7.2012 AMI
AMI:in sain Karjalan Koukeroihin uus-vanhan 2 -kurkkuisen kaasarin Henkkalandiasta vaan eipä löytynyt pakista 12mm avainta, jolla vasemman etumutterin saisi auki, joten tyydyin ujuttamaan entiseen Mopospörtistä hommatun uuden 105 kokoisen ykköskurkun suuttimen entisen 102.5 tilalle. Voipi olla että kuvittelen vaan, mutta kojarin jälkeiset tuntumat oli jotta ihan ku veto olis tasaisempaa ja kone starttasikin sahaamatta vaikka ajelin sen ihan kunnolla kuumaksi. Testaus jatkuu ja raporttia pukkaa.

Vetokoukkuun pitäis kytkeä sähköt, että sais Säpinöihin Nutikan hiukka turvallisemmin perrrrrräään...

Millohan sitä kerkeisi perehtyä pintaremppaan & sisustuksien fixailuun...