Siirry sisältöön

 

IMG_3404 IMG_3402 IMG_3399

16.12.2012
No voe voe, sisäkaton niskaan tipahtelelu yltyi niin pahaksi että asialle oli lopultakin tehtävä jottain. Sen verran on pihalla kylmät kelit ettei uudelleen liimailu onnistu paikallaan ollessansa eli sisäkatto oli puljattava irti. Kuopion Vaatimattomin Mies kertoili omaa AMI -projektia rukkaillessaan etta verhoilu on kiinni erillisessä levyssä jonka pystyy pujotteleen vege ja niinhän se olikin.

Levy oli kiinni muutamilla ruuveilla ja kattolampulla ja irtosi ihan siististi. Hiukasen on rispaantunut, mutta korjattavissa kohtalaisen helposti. Eikun lämpiämään ja Kiilto-liima ostoksille!

Katon reunat aika raisussa kunnossa, ulkoapäin onpi kyllä korjattu kittaamalla mutta herää kysymys että mitenkä pitkään mahtaa korjaukset kestää... Pitänee putsailla ja skraapailla ja arvioida hommaa vähän lämpimämmällä kelillä, ei viittisi turhaan ruveta pintamaalauksia suorittamaan jos pohjat ei kestä...

Hyvin mainiosti on AMI tähän asti pelittänyt, useempana aamuna on unohtunu piuhattomaksi mutta startannu nikottelematta kaikesta huolimatta.

Kansiremppaa en ole malttanut vielä hoidella etiäpäin, mutta keväämmällä sitten!