Siirry sisältöön

1

IMG_3755

Luulitte varmaan, että mitään ei o tapahtunu talven aikana? Olitte oikessa, mitään ei oo tapahtunut talvella. Tai jottain sentään. Ostin läskipyörän ja se on ihan mahtava!

ID:llä tuli ajeltua muutama satanen, tankki vajui puolilleen. Jossain välissä ilmeni niin pahoja startti-virtalukko-solenoidiongelmia, että ajamista piti jarrutella.

IMG_3591

Kelien vähän lauhduttua pengoin kaikki kätköni ja löysin lopulta sekä virtalukon, että pyörivän startinkin, mutta vaihtourakan mahdollinen laajuus säikäytti kun ei ole tuota tallia.

Lisätutkimukset viitasi kuitenkin siihen että vika olisikin mitä todennäköisimmin virtalukon pohjassa, mutta Patonkikyssärien jälkeen säikähdin senkin urakan laajuutta ja päätin siirtää kesemmälle. Nikkaroin nappistartin, mutta en löytänyt rintapellistä koloa josta johdot olisin saanut pujoteltua, enkä halunnut siihen uusiakaan porailla joten sekin jäi sitten siihen. Ylläri-pylläri odotti: em. räpellysten, mittausten ja johtoliitosten hiplausten seurauksena kaikki ongelmat olivatkin poistuneet! Vika olikin sitten virtalukolta tulevan herätejohdon liitoksissa!

Ovet ovat edelleen Joutsenentiellä pohjakäsittelyä odottamassa eli ne joutuu nyt sitten kesällä kovemmalla rahalla maalauttamaan - eivät ennättäneet Amikselle tän kevään työlistalle.

IMG_3834

Vähän kirpaisi kun ID:n peruutteli pressulandiasta pihalle, ruoste ei juurikaan ole lepäilly talven aikana. Pintaremoa ei voi enää siirtää, sen verran rumasti alkaa etulamppujen ympärykset, lokarien kaaret jne kuplailla.

Pitkällisen väsytyksen vaatinut kylkilistojen metsästys päättyi eilen, kun Mäntyharjulta tupsahti paketti jossa sekä rosterilistat, harmaat gummit että takaheijastimille tulevat kiemuratkin. Vaativat jonkin verran askartelua ja venyttelyä, mutta hinta-laatu mielestäni oivallisesti kohdallaan. Kiitokset JJ!

Punikki edelleen hupenevien hankien takana piilossa, pitää käydä tsekkaamassa paikat viimeistään Pääsiäisen pyhinä. Remoa luvassa siinäkin, toivottavasti ei pahempia. Iskarit oli ihan skeidana, talven aikana tuli hommattua Vaasan suunnalta "paremmat", se selviää kun ne saa raavittua puhtaaksi pohjamassasta ja muusta scheibandeeruksesta.

Tämmöstä nyt, ei ihan seppehestä!

IMG_3782