Siirry sisältöön

 

22.6.2017
About viikko sitten tartuin itteeni vihdoinkin niska-perse -otteella ja alotin ID:n pintahommelit. Aluksi suunnittelin töhriväni ite paikkamaalauksia, mutta tarkemmin tutkiskeltuani totesin että ei ole moisessa mitään järkeä. Lopullinen niitti oli molempien etulokarin pistemäiset pohjien pettämiset - pieniä kraatereita joka puolella. Yäk ja äyk.

Keräsin rohkeutta ja kilautin Ylämyllyllä viihtyvän VW -harrastajan telefooniin ja helpotus olikin valtaisa ku hää kuittasi hoitavansa maalaukset jos teen pohjat - tottamooses teen. Lisäksi antoi nipun tuikitarpeellisia vinkkejä pohjien tekoon ja pohja- & hiontamaalien valintaan. Jesss!

  

Tässä vaiheessa on ny apurin puolen molemmat loksut ja kuskin takaloksu irti, irtoilevat maalit ja kitit raavittu hittohon. Ruosterosot korjattu, ruosteen muuntoaineet sotkettu ja kittailu aloitettu - hyvät onpi viilikset.

Hieman harmaita parta- ja perskarvoja aiheuttaa vielä ovet, jotka pikkulintujen laulelmien perusteella ovat Ranta-Mutalassa vielä aloittamatta. Iik ja ääk. Kyssäriä tilanteesta laiteltu mutta pelottavan hiljaista on vastausten suhteen...

Nii, koristelistat sovittelin paikoilleen ennen pintaurakan alkua ja totesin, että en jaksa niitä ruveta sepittämään vaan tilasin Frankensteinen kauppamajalta ehdat tilalle. Hyötykäyttöön otan vain takaloksujen heijastimille tulevat kaarevat palat (Pallas-malli?) ja muut lähtee kiertoon... Mahollisesti Kuopion suuntaan, josta vaihtarina saattaisi löytyä etuvilkkuja nykyisten halkeilleiden tilalle. In kierrätys we trust!

Huomenna on Jussi ja alkaa 2 vk loma, sillo nimittäin kitataan ja hiotaan ihan simona!