Siirry sisältöön


5.1.2018
Tunnustan nolona että loppuvuosi meni autoremomielessä totaalisesti ns. munilleen. Kaikista nolointa on se, etten saanut ID:tä vietyä sille sovittuun mahtavaan talvisäilöön kun vetkuttelin kokoamisen kanssa niiiiin pitkään että kerkesi sataa lumet ja loskat. Nyt sitä sitten kyttäillään pressutallin kupeelle millo tulee katolle lunta niin paljon että koko paska romahtaa niskaan tai millo talliin nousee niin paljo vettä että Rouvan maha rupee kastumaan. Rust nevö sliips.

Jonkin verran sain katiskaa koottua, mutten tarpeeksi. Entiset ovet tiivisteineen löysi uuden kodin Tampereen suunnalta jonne ne Humppakeikkamatkalla näppäräisti kulkeutuivat.

Käsämän möksäremo etenee hyvää vauhtia ja mikäli talous ei totaalisesti romahda, niin kesällä 2018 kursitaan sinne piharaksan jatkeeksi puoliavoin talli, jossa harrasteajokkien on turvallisempaa talvehtia.

Vuosi 2018 jatkuu siitä mihin 2017 päättyi eli saatanan kosteissa ja loskaisissa merkeissä, luvassa onneksi pikku pakkasta ja toivon mukaan saan revittyä jostain aikaa ja ennen kaikkea viitseliäisyyttä jatkaa Rouvan kokoamista vielä talvikaudellakin ettei keväällä tule liian hoppu - ens kesänä  ku pitää hänet katsastellakin!

Onneks Punikki sentään on hyvässä turvassa ja jemmassa Kukkiksessa!

Näin nyt.