Siirry sisältöön

17.9.2018
Tässä jokunen viikko takaperin hävisi Akiksesta kuskin puolelta pitkät valot. Muutaman kilsan ajon jälkeen hävisi apurin puolelta samoin ja hetkosen päästä hävisi lyhyet ja parkitkin eli päädyttiin tilanteeseen jossa tartti tehä jottain.

Kotihimpessä aloitin polttimoiden vaihtotalkoot ja mikään ei auttanut. Sitten kolusin kaikki konehuoneen ja loksujenalusen liittimet auki, putsasin ja voitelin ja ei apuva.

Ei auttanut ku purkaa mittaristo ja siellä samat operaatiot - ei apuva, iltakin rupesi jo kurottelemaan kylmiä sormiaan - pärkkele.

Otin vielä valokatkaisimen irti ja kas peeveli, siellä oli vielä yks johto, olisko ollu valkoliittiminen, jonka skraapailu ja voitelu palautti kaiken ennalleen. Mahtava oli homma ja hohtava mammakin.

Sain juu peräkontin verhoilumatskutkin kerättyä ja leikkelin osan valmiiksikin, mutta sovittelun jälkeen totesin etten raski peittää kaunista beigeä maalipintaa ainakaan vielä millään - on niin symppis ja askeettinen just tolleen niinku silloin 80 -luvulla Ranskojen maalla sen suunnittelivatkin. Laittelen sitte radiota kovemmalle jos kopan ajometeli häiritsee 😉

Nyt täällä on kovin kylmää ja märkää mikä on vitun ällöttävää.

Perjantaina lähetään Saksaan humpille, Hampurista alkaa ja siellä on +25C ja aurinkoista.

Ich liebe.