Siirry sisältöön4.11.2020
Kylläpäs se aika rientää kun on niin vitun kivaa ja mahtavaa. Työt maistuu, harrasteet sujuu, soitto soi ja rahaa on ihan saatanasti.

Kuplassa on nyt nastikkaat alla ja onpas kevyt pyöritellä kapeilla kovilla nastoilla kesäläskien jälkeen. Keulan joudun nostamaan yläasentoon ettei jyrsi valokuuppien pohjia linkkuun käännellessä.

Tori.fi:stä löysin halavalla hienon Lumax -sumarin joka oli aiemmin ollut ainakin Minissä. Asennuksen tohelsin pilkkopimeessä otsalampun kanssa ja prkl, tietenkin tiputin polttimon kanveesin ja se kilahti hajalle. Heh, edullinen hinta selittyi kun rupesin metsästämään uutta lamppua - ei ole soomen maassa lainkahan ja ulkoimailla hinta ziljardi 😀

Pihinä rugnarina kävin sitten Biltusta H3 -lampun joka mahtui kuupan sisälle ja rakentelin sovitteen jolla sain lampun kohilleen. Kirkas on, mutta ei valitettavasti keltainen - pitää kehitellä siihenkin joku patentti. Halavalla.

Isänpäivä tulee ja mie olen valmis, lahjankin jo sain - simohienon wanhan SF -lätkän takapuskuriin, kiitos Sipe.

Tässä on ollut mukavasti kuivia ja lämpimiä päiviä joten olen töhrinyt loksujen alapuolia ja saumoja kotelosuojalla - en tiiä on mitään hyötyä, mutta onpahan ainakin yritetty suojata.

Haa, tänään tuli roiskeläpätkin pitkän venttailun jälkeen ja paikoillaankin jo.

Tipiltä vaihdoin myös astilautojen alumiiniset boot scraperit Humppalippikseen, mutta ovat kovin rupuisessa kondiksessa eli vaativat hiukka fiksailua ja puunausta mutta hyvä tulee niistäkin.

Tämmöstä tällä kertaa, omituista on kelit nyt - marraskuun 4. ja ulkona nyt, kello 22:39 +5C.