Siirry sisältöön


6.12.2020.

Kupla, alive & kickin. No onpahan taas talvea pidellyt, lumi käväisi ja jätti kuransa. Sen verran oli kuivia pikkupakkasia että köröttelin Kuppeluksella usiamman päivän ajelut kun se oli pressutallissa jemiksessä niin ei tarttenu raapia ikkunoita.

Boot scrapersit askartelin mieluiseen muotoon ja paikoilleen. Lapikkaan putsausraudan taiteosa oli liian korkea joten jouduin rälläköimään siitä puolet vex ettei ota kiinni oven alareunaan. Järkijätkänä tämänkin tein perinteisesti ei puunasin ja kiillotin hapettuneen alumiinin ihanaksi ja sitten vasta sovitin. Ja sitten rälläköin ja sitte taas puunasin ja kiillotin 😀

Huomattavan vähäinen on puhallus lasille eli henkeä pidätellen pitää körötellä ettei lasit heti huurru. Kovin jännittävästi käyttäytyy myös liukkaalla, eka takavetoinen n. 20 vuoteen ja lähti täysin lapasesta ekassa liikenneympyrässä jossa mentiin perse edellä ympyrästä ulos, oikeasta exitistä kuitenkin. Onneksi oli pimeetä ja kukaan ei nähnyt.

Joulupukin konttiin löytyi kovin hauska VW remokirja for Dummies tasoa - just sopiva. Kaikki kuvat piirretty Robert Crumb & Juho Juntunen tyylillä - ihan parasta!

Nyt sitten ootellaan joulua ja pakkasia että pääsisi ajelemaan...

Lyhyestä virsi kaunis.