Siirry sisältöön

19.8.2021
No eipäs ole paljoa kerennyt kesäpäivityksiä laatia kun aika on mennyt ajelu- ja kesämökkiremohommissa. Paljon on tullut tehtyä ja hankittua pientä lisäpiperrystä kuten takaikkunan kaihdin, klassinen äänentoisto vanhalla Clarionilla - nupit radioon sain Fender Telecasterista, upeat!.

Ruostesuojausta korjailin myös kun irrottelin ovipahveja ja lisäsin oviin muovit pahvien taakse.

Vaikka päätin etten koske pintaan niin aurinko, puiden roskat ja lintujen paskat veti pinnan niin rumaksi että en halunnut jättää sitä umpiruvelle vaan kun tuttu osaaja piipahti Möksällä niin myllytettiin, vahattiin ja vetäistiin Nano -pinnoite kuppeluksen pintaan. Järjettömän hieno on nyt hän!

Apurin puolen takajarrupää on vielä korjaamatta kun hajotin selkäni, öljyä se tihkuttaa ja jarrukamat paskana mutta uudet osat on hyllyssä ja vaihto-operaatio toteutetaan heti kun kroppa antaa myötä. Välillä kahisee ajaessa kovastikin, mutta kun jarrua vähän painelee niin helpottaa - rumpu ei sentään kuumene. Vielä.

Paruzzilta tuli kasa tilbehööriä eilen eli uudet kumimatot, tuuletus ritilät eteen kun toinen hävis jonnekin, pyyhkijän kytkin eli saan pissiksen kuntoon... Kulhon kuningas toi tuoreemman mallin pissiksen säiliön josta meninasin kikkailla letkusysteemin vararenkaalle että paineet riittää paremmin. Joo, vararengas on paikattavana kun ilmat karkaa - pitääkin muistaa hakea!

Tälleen tässä nyt, sää suosii ja selkä vitun kipee.

Kuvia kesältä 2021