Siirry sisältöön

25.4.2022
Noloahan tämä on kun ei ole tullut tarinoita eikä kuviakaan lisäiltyä, aika menee tällä hetkellä niin vahvasti mökki- & soittohommissa sekä kitaroita & bassoja rakennellessa että Kuplailu on ollut pääasiassa tyytyväistä ajelua sekä osien keräilyä tulevaa kesää varten.

Kuplis oli talven liikenteessä ja jonkin verran on tullut kilometrejäkin. Mainiosti toimii, pirun kylmä on kyllä - kylmempi kuin Rättäri 😀 Huomasin että molemmat tuulilasille tulevat pahviputket on ihan rutussa etukontissa ja kuskin puolellahan on bonuksena ammottava reikä takapenkin kupeella josta lämmin ilma päätyy sisäverhoilun väliin eli ei ihmekään että on viiluista.

Kesägummit on jo alla, tosin nyt vapuksi on luvassa lunta ja pakkasta, joten pitää miettiä uskaltaako lähteä Vappuajelulle peltiä kolistelemaan.

Talven hankintoja mm. uudet sisämatot sekä ajanmukainen vetokoukku jonka asennuksen pitäisi onnistua ilman massiivisia modausoperaatioita.

Nano-käsitelty maalipinta on talvehtinut mainiosti ja skeidat taitaa lähteä ihan puhaltamalla. Jarruremo edelleen tekemättä, mutta todo -listan kärjessä on - sehän jäi roikkumaan viime kesältä kun selkä vittuili lähes koko vuoden. Onneksi oli pitkä leima, uusiminen muistaakseni heinäkuussa 2022 eli peliaikaa onneksi on vielä jäljellä.

Tämmöstä tänään. Uutta kitaraa byggailen taas Verstaalla, rumaa pukkaa eli tekijänsä näköistä.

-toope