VITUTTAA NIIN ETTÄ HALKEEN

Spread the love

IMG_7956 IMG_7958

24.4.2015
Onnistuneen Punikkihuollon ja -katsatuksen voimaannuttamana olin suunnitellut illan ohjelmaksi ID:n koteloiden suojaamisen erinomaisten ruostesuojausohjeiden mukaisesti. Entinen kotelosuojaruiskuni oli sananmukaisesti entinen ja nappasin kotimatkalla Biltemasta samankaltaisen halpispaskan ja puolenkymmentä putelia kotelosuojaa, sitä halvempaa, ei vahanomaista. Pihi on pihi.

Noh, himpessa huonompaa ylle ja lootan kyljestä löytyvän pikaohjeen mukaisesti kompuran paineet kohallensa. Pullo pyssyyn ja varovainen liipaisu, kohinaa ja kurlutusta. Liipasin pohjaan jolloin kuului spruit ja ruiskun kannen korvausilma tms. reiästä saatanallinen kaari tököttiä päin näköä, helevetillinen roiske Liiterin seinään ja oveen – onneks ID sai vain pienet kimmokkeet sotkusta, mutta Liiterin seinä ja ovi ihan helevetillisessä sotkussa. Tunnustan pimahtaneeni täysin ja vinttasin ruiskun ja 1l kotelosuoja-ainepullon täysillä maahan, jolloin loputkin pullon sisällöstä pöllähti pihalle ja meikäläisen koiville ja alaruholle. Jumalauta, että otti koville pysyä ees jotenkin nahoissaan. En muista, että ikinä olis vituttanu yhtä paljon. Melkein yhtä paljon vitutti entisen koteloruiskun kanssa kun se meni tukkoon Punikkia suojatessa ja heitti samalla tavalla sotkut silmille. Voi kyllä olla, että aika on kullannut muistot ja sillo vitutti jetsulleen yhtä paljon.

Noh, hypin vielä muutaman kerran tasajalkaa ruiskun päällä, murjoin letkun suuttimineen rikki ja laitoin sen takaisin Bilteman laatikkoon. Huomenna meen vaatimaan rahat takasin, sanon että se räjähti ja vaadin korvausta Liiterin seinien, oven, vaatteiden, parran, silmälasien, haalarin, tennarien ja ID:n putsauksesta. Onneksi on kuitti tallella.

Vittu, saatana, perkele.

Omassa blogissa saa kiroilla niin paljo ku huvittaa.

Helevetti, saatana, perse.

Kusi, paska, tissi.

Biltema.

Vastaa