Siirry sisältöön

Muhkea munafantasia kahdelle

Spread the love

Tie takaisin naisen sydämeen, etenkin eilisenkaltaisten autokauppojen jälkeen, käy mikron kautta. Monet naiset pitävät hyvästä ruoasta ja meidänkään rouva ei ole poikkeus. Onneks.

Ainekset
4 kpl kanasta saatuja munia
1 pussi herne-maissi-paprikaa
- kasa pätkittyjä kalkkunanakkeja, tonnikalaa tms. jo valmiiks kypsää jotain. Voi laittaa vaikka metukkaa tai paistettua jauhelihaa tai kypsennettyjä kananperskeitä jos sattuu olemaan. Nyt oli 4 kpl kalkkunanakkeja
- parmesaanijauhetta
- juustoraastetta, voi laittaa sekaan & *päälle- pestoa, voi olla muutakin maustetta, sattu oleen tätä ja kikkomania ei saa kuulemma enää käyttää
- garmin masala curry -tahnaa tais olla kans
- kuivattu sipuli sopii myös sekä sekaan & *päälle
- chili käy kans mahtavasti

Herne-maissi-paprika pussin kulmaan puraistaan reikä ja laitetaan pussi mikroaaltoja sylkevään laitteeseen. 1 min @ 750W. Pling!

Otetaan mikroaallottimen kestävä kippo, johonka tyhjennetään kanoista tulleiden munien sisältö. Sotketaan sekaan kaikki muutkin kamat ml. parmesaani ja juustoraaste. Kohtuus mielessä.

Laitetaan mikroaallottimeen n. 5 min @ 750W. Jos muna näyttää löysältä, mikrotetaan sitä vaikkapa minuutti lisää. Vot, johan kovenee!

Jos halutaan maksimoida lepyttelyteho, voidaan panostaa houkuttelevaan ulkokuoreen elikkä laittaa muutama minsa ennen valmistumista *päälle juustoraastetta ja kuivattua sipulia. Jos laittaa raakana, ne uppoo ja tulee ruma. Hyh.

Sotkun valmistusaika n. 10 minuuttia. Tarjoillaan lautaselta. Valaistus valitaan ulkonäön perusteella. Ruoan, ei rouvan. Ehkä.

No, just syötiin, nyt ei kun odotellaan vaikutusta. Hyvin näky maistuvan!

Tämäkin ohje vain suuntaa-antava, mikä tahansa ruoka-aine on korvattavissa millä tahansa toisella ruoka-aineella, kunhan määrät ovat satunnaiset.

Vastaa