Wanhojen Waunujen Waellus 2006


 

17.7.2006 klo. 01.04 PäIVä 1

EI AUKENE PORTTI RAUTAINEN

Joensuusta päästiin lähtemään vasta klo. 20.40 Ilosaarirock -kiireiden vuoksi. Paku ja Nutikka pakattiin salamavauhtia ja eiku menox.
Kuopion kunigas soitteli päiväsellä ja kertoili jotta 12 Wanhusta oli lähteny retkelle, eli myö oltais 13. Pakuja kuulemma oli runsaasti, mahtavata! Tarkempaa tietoa ei tässä vaiheessa vielä ole mitä hyö olivat päivällä touhunneet vaan täydennämmä tiedot heti kun niitä onpi tarjolla.Pitääkin houkutella muitakin raapustelemaan tänne niin tulee vähän vaihtelua näihin jorinoihin...
Paku - Nutikka kombinaatio kulki tasaisen tappavata 73 km/h mikä ompi ihan riittävä nopeus.
Sympooliset sampanjat korkattiin Imatran kohdalla klo. 23.50 kun matkamittariin tupsahti ensimmäinen 10000 remontin jälkeen!
Ensmäiseen yöpaikkaan saavuttiin klo. 00.45. Ja perk : leirintäalueen edessä puomi jossa kerrottiin jotta alueella vallitsee hiljaisuus klo 23-06!
Salaa hiivittiin alueelle tsekkailemaan mihinkä em. 12 kuljinta on piiloutunu ja sieltähän ne löytyi pienen etsiskelyn jälkeen... Leirissä meno oli rajua kun hautuumaalla ja metakka kova ku huopatossutehtaalla. Wanhukset olivat tainneet jo muuttua wainajiksi... Wainajien waellus,
2CV -aiheinen Zombie road movie! Leirintäalueen respassa kertoili poikanen jotta "ei saa mennä sisään, teijän auto pitää liian kovaa ääntä".
"No, saapikos jäädä parkkipaikalle? Kloppi kuittaa jotta "ei". Voitte kyllä hiipia pakulla tohon leirintäalueen puomin sisäpuolelle parkkiin, se maksaa 20 EUR". Mahtavata!
Päätän raporttini täältä jostain tähän ja 20 EUR köyhempänä yritän vetää unta kuulaan koko rahan edestä.
16 Jul 2006 by hulifer
1 kommenttia

by D & D @ 17 Jul 2006 07:13 am
Hyvin näyttää alkaneen teidän reissu wink Soon Toope nyt totuttava tuollaiseen rauhallisempaan leirintäalue-elämään. Ollaan täällä "hengessä mukana" ja luetaan innolla vanhusten Waelluksen päiväkirjaa. Tuumme sitten bluussiin piristämään teidän elämäänne smile Sirpalle terkkuja! t D & D

nimi:
email: (jos tohtii)

pärstä:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying

Content Management Powered by CuteNews