Wanhojen Waunujen Waellus 2006


 

23.7.2006 LOPPUGAALA yms.
Jos joku tulkitsee aiempien horinoiden perusteella Waelluksella olleen tylsää tahi hankalaa, on täysin väärässä. Retki oli h-e-l-e-v-e-t-i-n mukava ja mahtava! Kiitokset kanssaharhailijoille kärsivällisyydestä. Varasimme jo paikat seuraavalle retkelle...
Viimeinen päivätehtävä oli Isämestarirallin yhteydessä Helgen rastilla. Piti tunnistaa puulajeja lyhyen kepakon perusteella, ei paljo tiedetty. Tais yks mennä oikein, koivu. Joku oli tienny neljä viidestä - taikuutta!
Etätehtävänä Harhailijoilla oli retkestä kertovan laulun, runon tahi muun jorinan kirjottaminen & esittäminen Kajaanissa. Melkein kaikki oli läksyt tehnykkin ja suostuivat ne esittämäänkin arvovaltaiselle juhlakansalle. Meikä ja Pauli vetivätten yleisöäänestyksessä pisimmät korret : Paulilla 17 pojoa, meitsillä 18 eli tulihan sieltä ees joku palkinto! Voitto perrrkkele!
Pauli sai hitaimman kuskin palkinnon. Upea lautanen. Todistettavasti hitain on hän siis.

Kokonaiskisan voitto meni pakumies Raunolle, toka oli dyane-kuski Pörri, eiku Pörrö eiku Porri ja kolmanneksi itsensä sinkosi Seppo. Myö oltiin kuurensia.

Markkukin säteilee onnesta kun tuli neljänneksi. Oli muuten aikamoinen työ saada se ulos taustalla näkyvästä anniskeluryypiskelytyyppisestä teltasta ;)
Juu, sain Helgeltä ylimääräisen Yacco -kynän ku kirjuuttelin tätä. Se ei ollu lukenu tästä pätkääkään siinä vaiheessa, tuleekohan se hakeen kynän poijes?

:)

STATISTIIKKAA

Kilometrit : 1836 km
Bensaa kulahti : 129 l
Keskikulutus : n. 7 l /100 km, ei paha!

Viat
- sulake kärähti matkalla Lieksasta Kuhmoon
- kiihdytyspumpun vivusta hukku mutteri ja paku ei startannu Isämestarin kynnyksellä, tulpasta mutteri tilalle ja menox

Nyt ei tuu enää lisää!
23 Jul 2006 by hulifer
4 kommenttia

by seppo @ 30 Jul 2006 04:50 pm
Seppo kiittää.Minä viihdyin.Ja sehän johtuu hyvästä seurasta ja järjestelyistä.KIITOS

by André (varastettu nm.) @ 24 Jul 2006 04:40 pm
Jeps, mukavata oli. Ihan varmasti seuraavalla kerralla mukaan lähtee hän, siis minä, eiku molemmat, Antti ja Matias. Ja Toope voi laulella suohon, ittensä tai sitten miut. Hienoja oli esitykset, vaan minkäs teet, kun esittäjä puuttuu. Ne edustustehtävät nääs! Kiitokset koko poppoolle Vihreän Pakun Matkalaisilta.

by Mervi @ 23 Jul 2006 08:38 pm
Uusi yritys, edellinen lähti vauhdilla eteenpäin.. Mekin ollaan päästy jo Tampereelle nääs, eli Waellus on takana. Ja uskomattoman hieno reissu oli! Ja kaikkihan tapahtui juuri kuin olet raportoinut..
Kiitokset meidän puolesta kaikille mukana olleille, ja erityiskiitos palstan pitäjälle reissun hulvattomasta taltioinnista. Rouvalle terveiset myös! t. Mervi ja Rauno (= ylpeä 4. wanhojen waunujen waelluksen tiukan kisan voittaja)

by Mervi @ 23 Jul 2006 08:25 pm
laughing

nimi:
email: (jos tohtii)

pärstä:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying

Content Management Powered by CuteNews