Wanhojen Waunujen Waellus 2006


 

17.7.2006 PäIVä 1, osa 2
VIRALLINEN PRONTTOKOLLA
Monimutkaisten ja osittain ihmisarvoa alentavien tiedon nyhtämis- ja kuulustelutekniikoiden avulla saatiin selville seuraavaa :
Ensimmäinen vierailukohde oli kuulemma Voikosken kauhiat kaasutehtaat jossa oli ollut myös runsaasti A-Fordeja. Kaasuhommia Waeltajille oli esitellyt itse Heliumin Prinssi ja Butanin Kuningas markiisi Gas Lindelnburger, von. Helge oli ollunna kovin kiinnostunut Heliumin valmistuksesta, kukaan ei tienny miksi... Meinaakohan hää ruveta dubbaamaan Looney Tunes piirrettyjä wanhoilla päivillään? Heliumin avulla ääni olis Repe Sorsan tahi Väiski Vemmelsäären. What's up doc?


Tämän jälkeen olivat pyörähtäneet Tyryn viinitilalla. Eivät kertoneet mitä ostivat, mutta kaikki kulkimet kilisivät ja kalisivat kovasti. Kampivikoja?
Sitten köröttelivät Mäntyharjun suunnalla, Partakoskella ja löysivät piloille säretyt linnoituksen rauniot. Kuka lie särkenyt, Volvo -klubbenko?
Majapaikkaan oli seurue löytänny n. 19.30, joilloin rautainen portti oli vielä auki.


Ekan päivän kisan, joka oli 2CV -osien tunnistus ns. käsikopelolta, voitti Ijäksen Olli takapirunaan Maakaasu Pena. Pientä polemiikkia oli käyty em. avustajan käytön tiimoilta, mutta asia painettiin ns. villaisella - voitto mikä voitto.
Nukkumaan olivat varmaanki menneet n. 19.35... Tarina jatkuu edellisessä osassa.


Statistiikkaa :
1 HY
5 AZUa
1 ACADIANE
1 DYANE
1 2CV WANHUS
1 2CV
Kilsoja oli tullu n. 150 kpl
17 Jul 2006 by hulifer
6 kommenttia

by Pakufani @ 18 Jul 2006 01:23 pm
Totta puhut, olishan se ollut hienoa saada tuon upean jonon jatkoksi vielä yksi punainen wanhuspaku. Siinä sitä olisikin ollut aitoa Wanhusten Waelluksen fiilistä...
t Pakufani

by Jazzu @ 18 Jul 2006 10:00 am
..."minä panin ikkunaan pahvisuojan, sunnuntaina pahvikin lensi pois..."

Voivoi, ollapa aina aikaa enemmän kuin käyttöä ajalle, niin olisi ollut kiva olla eräällä punaisella Pakulla (juu, tämäkin mistä nyt mainitsen, on Pertsan pihalla makoillut...), mutta ko. Pakun nykyinen omistaja on sen verran kiireinen (maanantaina lähtö Sloveniaan, suoraan Bluesista. Pakulla tieteski, mut valkoisella) ettei onnistuttu tähän lähtöön mukaan... crying

by Pertti Kontio @ 17 Jul 2006 07:43 pm
Muutama miun entinen Paakku vai? Ainakin Ykillä ja Topolla. Muita?

by jalppis @ 17 Jul 2006 07:25 pm
"oisitte lähteny mukaan lusmut :)" niin just. per**. no mie lohduttaudun pullollisella laadukasta(ja halpaa) punaviiniä ja käperryn samalla eukon kainaloon. Samalla katselen ikkunasta ulos - siellä sataa! Toivottavasti oot toope varannut jätesäkkejä mukaan, niin pysyy nutikkan sisällä kuivana... tongue Mie ja muut tullaan keskiviikko iltana häiriköimään leirintä-alueelle - ehkä.

by toopo @ 17 Jul 2006 06:54 pm
no täällä on ake, make, pera ja mä. sit veli, joka laitto pakun takaikkunaan pahvisuojan. yöllä oli näjet hyytävän kylmää. oisitte lähteny mukaan lusmut :)

by D&D @ 17 Jul 2006 05:06 pm
Kerrohan nyt meille pettureille, keitä kaikkia siellä vaelluksella on noissa statistiikassa mainituissa kulkuneuvoissa. Täällä sataa, mites siellä? Pärjäilkää, nähdään perjantaina! tongue t D&D

nimi:
email: (jos tohtii)

pärstä:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying

Content Management Powered by CuteNews