Ryskis, räksis ja pum, vittu saatana perkele 10.8.2014

Spread the love

IMG_6260 IMG_6264  IMG_6265 IMG_6280

10.8.2014
Nurmekseen lähettiin supermahtavassa kelissä 5 ajokin voimin jo klo. 9 Uuron ABC:ltä ja alkumatka sujui leppoisissa merkeissä. Reitiksi valitsimme mielenkiintoisemman Ahvenisen tien, jossa kuitenkin oli jonkun verran tietöitä etenkin pienien siltojen kohdalla joissa liikenteenohjauksesta huolehti automaagiset valot…

Eräällä näistä sitten edessä ajeleva Sätkäinen joutui äkkinäisesti pysähtymään punaiselle ja myö perässä luonnollisesti vaan perkkele perässätulija ei huomannutkaan valon vaihtumista eikä eteen pysähtynyttä sätkäparivaljakkoa ja PUM! Perähän ajoi ja AMI loikkasi n. 100cm etiäpäin suoraan edessä ajaneen Sätkän perään. Perrrrkkkele.

Kone seis ja vanhinkoja tarkistelemaan. Lasikuitulokarit, uuden karheat ns. pillun päreinä, puskurit solmussa, etusisälokari solmussa ja umpio hajalla, keulapala mutkalla, vilkku säpäleinä, maski mutrulla, puskurin kiinnikkeet solmussa edestä ja takaa, takaluukku ja korin kulma mutkalla niin ettei luukkua saanu auki, apurin ovi nitkahtanut, kuskin penkki repesi irti lattiasta ja meikä selällään takapenkillä. Pelkääjä jumissa rullavöissä ja kaikki kamat leviänä pitkin poikin AMI:a. Vähänkö sähisytti.

Edellä ajanut wanhus 2CV selvisi takavalon rikkoutumisella, lommolla takalokarissa ja puskurin mutkautumisella. Perään karauttanut Dyane ihan kuono maassa kuskin puolen etukynkkä solmussa, lokari solmussa, puskuri solmussa, konepelti mutkalla ja ainakin koneen suojapellit rutussa.

Poliisipäivystyksestä neuvoja mitenkä tämmöisessä toimitaan vaan koska riitelyä ei havaittavissa niin homma siirtyi Vakuutusyhtiöiden hoidettavaksi. Ehjät Sätkät jatkoi Nurmekseen, myö nilkutettiin lepattavalla AMI:lla kotio ja Dyane jäi odottelemaan trailerikyytiä Onttolan sepän pajalle.

Semmoinen oli meijän retki. Lyhyt ja paska.

 

Vastaa