Katsastettu länsikatiska! Kauban?

Spread the love

IMG_7317  IMG_7324  IMG_7315

12.2.2015
Eilen illalla käkistelin vielä puolilta öin laittelemassa Keltuaista leimausvalmiuteen ja klo. 6:15 oli sitten tallin ovella lähössä EKAlle koeajolle hällä ikinä. Katastusaika oli klo. 9:00, vähän oli jänskät lahkeessa. Apurin puolen etuvilkku ei toiminut vaan CRC:tä ja kevyttä karatea niin sekin heräsi.

Keltu on ihan saatanan hyvä ajettava. Koneessa tuntuu olevan puhtia vaikka muille jakaa, rumahkot laatikkomallin valot näyttää ihan ku oikeissa autoissa ja ajotuntuma erittäin hyvä. Jarrut tuntui ottavan ihan tasaisesti ja mitään ylmääräisi kolinoita ei kuulunut. Jeh!

Noh, ysiltä olin konttorilla ja jarrutesti heittämällä läpi, pakokaasuja mittaili pitkään ja hartaasti ja totesi päästöjen olevan yläkanttiin mutta kelpais hällen. Nippa-nappa. Runkonumero löytyi kuskin selkäpuolelta korin lattiasta eikä perinteisestä rungosta apurinpuolen etujalkatilasta. Panikoin totaalisesti eilen kun em. paikassa oli pelkkä musta kuoppa, rekisteriotteesta onneksi löytyi pelastava lisämerkintä 🙂

IMG_7318  IMG_7320  IMG_7319

Iskareita ei testattu, vaan uudet ovat näköjään! Alusta erinomaisessa kunnossa, suora & ruosteeton. Etupäästä ei löytynyt mitään valitettavaa,  porukalla hämmästeltiin kun ei ollut klapia edes olkatapeissa.

Tuplaristivetarit kelpasi myös, vaikka gummeissa hiukka repsotusta. Jos olis ollu kuulavetarit niin olisi vaihdattanut kumit, näihin ei tarttenut. Isoo oli oikeassa. Tällä kertaa 🙂 Syynäsin vetarin pituuksia myös tarkemmin ja ei niitä kuulavetareita välttämättä tartteis vaihtaa, koska yläpäät tosiaankin niiiin pitkät, että alapäiden karkaamista ei kyllä millään ilveellä pääse tapahtumaan…

Noh, lopulta ainoa vaiva oli kuskin etuvilkku joka ei toiminut. Heiluttelin johtoja ja nirhasin vilkkupesää vaan ei heränny eli polttimo kärtsänt. Helppo homma!

Nyt olis saatanan hyvä juuri katsastettu länsikatiska kauban!

Paitsi se taitaa kyllä alustavasti olla jo varattu Kuopijon suunnalle…

 

Vastaa