Huhtikukkuu 2021

Spread the love7.4.2021

Aikahan se on rientänyt luvattoman nopeasti. Kilometrejä ei juurikaan kertynyt edellisen päivityksen jälkeen, tosin tilannne on onneksi nyt paranemaan päin kun lumet tekee lähtöään ja kurakin alkaa kuivua.

Yhden läheltäpiti tilanteen jälkeen sökötin Kurppaan lisäjarruvalon moottorin ilmanottosäleikön taakse, mutta ei se peeveli taida mihinkään näkyä. Noh, tulipahan ainakin yritettyä.

Hankin ensi talvea varten pienen sympaattisen dieselkäyttöisen lämppärin, mutta en kerenny asentaa. Laite sopivan pieni että mahtuu vararenkaan koteloon ja putkiston taitaa saada pujoteltua ilman ylimääräistä reikien kairailua.

Rättikattoa hienosäätelin ja nyt se toimii hiukkasen sujakammin, sain uudet nylonluistit Brasseilta ja kun niitä hiukkasen ohensi niin asettuivat oikein nätisti kiskoille. Haasteena on vielä luukun takaosa joka muutaman millin leveämpi jolloin rätti lähtee kiskoiltaan jos avaa hiukankin varomattomammin. Ongelman pitäisi poistua kiskojen mutterit löysäämällä ja niitä hiukkasen passaamalla. Pitäisi 😀

Radio-ostaston sain mieleisekseni eli nyt siinä on soiva peli siististi asennettuna.

Ajokki vikuroi ihan hitosti jos tiellä vähänkin uria, klapia ohjauksessa ei juurikaan ole eli olisiko ongelma aurauksissa. Edellinen omistaja taisi asiasta jotain vihjatakin – asia hoidettava asap.

Muistin myös että miullahan on möksälle hankittu pitkähäntäinen probeilukamera, oliko peräti 10metrinen semijäykkä johto, jolla pitää muistaa tsekata miltä lämpökanavissa näyttää kun puhallukset lasille todella mitättömät vaikka jalkatilan luukut ummessa, samoin takapenkin alusventtiilit kiinni.

Tämmöistä tänään, harvinaista herkkua nimeltä ”loma” nautiskellen!

Vastaa