Pientä säätöö osa ykstuhattakaks

Spread the love

img_2711

5.7.2012 PAKU
Pakulla on ollut ihan kiitettävästi kysyntää edelleen vaan enhän mie nyt mitään Mitsubishin Cantereita halua vaihdossa.  Pari kuomaa on käynyt koeajolla vaan toinen körötteli käsijarru päällä ja tuorein kojari meni ihan perinteiseksi ”Piti olla kova rauta” tyyppiseksi vastoinkäymisryppääksi ja kauboilta on vältytty. Jälkimmäisellä kojarilla alko oikea etujarru kantamaan, josta selvittiin takimmaista kenkää hiukka hölläämällä, mutta pahempi kolaus oli jo talvella vaivanneiden sähköongelmien paluu. Olivatten työnnelleen Pakua pariinkin otteeseen Joensuun keskustassa 🙂

No, eilen purin kojelaudan ties monennenko kerran uudelleen ja revin kaikki abiko- & rosvojatkoliitokset ns. vittuhun ja kolvailin liitokset uusiksi. Samalla vaihdoin myös kojelaudan alle rakennellun pääsulakerasian uuteen 2 sulakkeen malliin eli siihen saapi kätsästi jonkun turhan lisälaitteen ongelmia aiheuttamaan.

5.7.2012 AMI
AMI:in sain Karjalan Koukeroihin uus-vanhan 2 -kurkkuisen kaasarin Henkkalandiasta vaan eipä löytynyt pakista 12mm avainta, jolla vasemman etumutterin saisi auki, joten tyydyin ujuttamaan entiseen Mopospörtistä hommatun uuden 105 kokoisen ykköskurkun suuttimen entisen 102.5 tilalle. Voipi olla että kuvittelen vaan, mutta kojarin jälkeiset tuntumat oli jotta ihan ku veto olis tasaisempaa ja kone starttasikin sahaamatta vaikka ajelin sen ihan kunnolla kuumaksi. Testaus jatkuu ja raporttia pukkaa.

Vetokoukkuun pitäis kytkeä sähköt, että sais Säpinöihin Nutikan hiukka turvallisemmin perrrrrräään…

Millohan sitä kerkeisi perehtyä pintaremppaan & sisustuksien fixailuun…

Vastaa