KÖH, VITUN KÖH

Spread the love


17.4.2018
Just kun kerkesi juhlia että tänä talvena ei o ollu yhtään flunssaa niin viikonlopun keikkaretki Imatra-Pori akselilla sitten hois homman kotio. Köh, vitun köh.

Vapun peeveli lähestyy hirmuista kyytiä ja Punikki on motissa Kukkiksessa jotenka ID olis saatava siihen kuosiin että sillä tohtii Vappua ajelemaan. Loksut ruuvailin irti ja sain kuin sainkin ajovalokaukalot kiinnikkeineen ja säätöinen kohtalaisen siististi paikoilleen. Apurinpuoleista loksua on varmaan jossain vaihesssa kolhittu enemmänkin sillä sen valoämpäriä ei saanut millään ilveellä kovin tiiviisti paikoilleen vaan yläkulmaan jäin svddumainen rako josta vesi varmasti rakenteisiin karkaa. Pitää vielä ennen koristepannan asennusta ujuttaa sinne hiukkasen lisää tiivistematskua ja viimeistellä paikat reilulla kotelosuojatöhryllä.

Sähköjen kanssa oli hiukkasen haasteita eli liittimet oli sen verran hapettuneet talvisäilytyksen aikana ettei meinannu lamput syttyä millään. Noh, kaikki auki ja CRC:tä sekaan niin pimeys hävisi lampuista hiitehen pienen nitkuttelun jälkeen.

Kaikki ovitiivisteet on ny paikoillaan, samoin ovien sisäpuolten ruostesuojaukset tehty, ovien sisäpuolien suojamuovit liimattu & teipein varmistettu (rumasti tosin, onneks ei näy).

Ovia säädetty parhaan mukaan eli nyt kaikki menee ja pysyy kiinni ihan siedettävästi, kylkilinja kaipaa vielä hiukka hienosäätöä mutta ei kovin kamalasti.

Ikkunat säädetty niin etteivät kovin pahasti irvistele eivätkä kanttaile koriin.

Seuraavaksi olisi ohjelmassa Humppalevyn äänityshommia, mutta sen jälkeen eli ensi viikolla todoo – tadaa:

– takaluukun tiivisteet & merkit
– bensatankin luukku (misähän osat?)
– takaloksujen heijastimet & listat
– takaloksujen ruostesuojauksen virkistys
– takaloksujen ja takaovien linjauksen säätö
– ovien sisäverhoilut
– ovien listat
– etuloksujen sisäpuolien ruostesuojaus
– ajovalojen säätö
– nippojen rasvailua
– valutusreiät takaoviin

Muistiin tsekattavaksi
– laturin laakeri rääkyy

Vastaa