TODO -lista almost DONE!

Spread the love

 

19.4.2018
Flunssanhan se perkele heitti keikkaretken jatkeeksi, hirviä köhä ja kuume 38C kieppeillä. Noh, kolme päivää saikkua joista osa meni kituessa punkassa vaan jossain välissä kuume hävisi ja riesaksi jäin raastinraudalla raavittu kurkku josta ei kuulu pihaustakaan – Humppalevyn äänitykset alkaa perjantaina, saas nähhä miten äijän lauluosuuksien käy 🙂

Noh, kuumeen karkottua hivuttauduin varovasti aurinkoiselle pihalle puuhastelemaan ja hiivatti jotta olikin hyvä draivi päällä!
– takaluukun tiivisteet ja merkki, check! Oli pakko laittaa samaan paikkaan kuin aiemminkin oli koska pellissä siinä kohden paha lommo.
– bensatankin luukku, check! Osat oli siististi pussukassa, jopa vaimennuskumit löytyi ja kylläpä istuikin nätisti eikä raapinut mihinkään.

– takaloksujen heijastimet ja listat, check! Nythän miulla tuli hiukkasen enempi bling-blingiä eli Pallas -mallin vilkun ympärykset ja lokarin puolelle kiertävät hinet kromikiemurat
– takaloksujen ruostesuojaus, check!
– ovet ja loksut linjasin parhaani mukaan, mutta jälkihoitoa joutui antamaan aika pirusti että kylkilistat mahtuivat ilman että raapivat tai jumittavat lokasuojien tai toisten ovien reunoja. Eihän se nyt ihan täydellinen tullut, mutta hyvin kelpaa – eikä kanttaa mihinkään, vielä 🙂
– sisäverhoiluja elvyttelin parhaani mukaan, mutta pahvit aika silkkkoa. Onneksi Frankensteinin tilauksessa oli verhoilun kiinnitysklipsejä jotenka kyllä nekin ihan näpsästi tarttuivat. Vähän harmitti että piti laittaa takaisin ruuvit, jotka edellisen omistaja oli kairannut verhoiluiden paikallaan pysymisen varmistamiseksi – ei ne rumat oo mutta kuitenkin.
– potkupellit laitoin kans oviin, hienot ovat!
– etuloksujen sisäpuolien ruostesuojaus, check! Kotelosuojaa, kotelosuojaa, enemmän kotelosuojaa!
– etuvalojen lisätiivistys ja koristelistan laitto, check!
– valutusreiät takaoviin, check!

Koeajolla kaikki toimi oikein mainiosti ja viilikset aika vituksen hienot! Lauantaina olis Sitikkakerhon huoltoopäivä eli siellä jos suuntaisi valot niin ensi viikolla voisi käydä tarjottelemassa katsastukseen.

Juu, moderni stereo on muistettava laittaa piiloon ja tilapäisesti joku Vintage Philips niin ei mee museoajokin fenguit persehellensä.

Kraak, kraak sanon ma tähän ja lähen lämmittämään lisää Finrexiniä!

 

Vastaa