Lauantai 1.8.2009 – PÄIVÄ 13, MOST CZ

Spread the love

dscn5611

Herätyskello pärähti klo. 08:00 ja Räisäsen Olli oli jo leiriänsä purkamassa, heillä oli tavoitteena tallata 760km samana päivänä ja se on kyllä melkoinen siivu laitteella joka kulkee n. 80km/h. Laskekaas ite!

dscn5632

Tossa klo. 10 pintaan lähettiin Halosten & Laukkasen Juhan kanssa autoiluretkelle Carlsbadiin, sikarikkaiden kylpyläkylään joka sijaitsi n. 80 km päässä Mostista. Paikka oli melkoinen turistirysä kuumine lähteineen, matkamuistokioskeineen jne. mutta helevetin komia sellainen. Rakennukset hiivatin hienoja, eikä maisemissakaan ollu mitään valittamista. Eläköön turismi!

dscn5655

Takaisin ehdittin sopivasti iltaohjelman alkuun eli luvassa oli lisää arpajaisia, huonoja cover-bandeja ja 20th WM järjestäjän julistus. Hyvä Suomi!

… ja kissan vitut. Kokouksen nappasi Espanja, äänestyksen toiseks tuli Puola ja jumbona Suomi. Persettä pyyhkäisivät perinteillä, vaan mukavahan sinne Espanjaan on mennä – itse asiassa helevetin mukava!

Yöllä pähkäiltiin hieman poistumissuunnitelmia ja nukkumaan päästiin ihan tolkun aikoihin. Läheisessä olutteltassa vietettiin viimeisiä bileitä pitkälle aamuun, mikä hiukan haittasi nukkumista mutta kyllä se uni sieltä lopulta tuli ja pysyikin.

Vastaa