Heil heil heilnäkuu!

Spread the love

8.7.2020
Kesäloman viimeiset päivät hurahti Käsämässä mukavasti Volsun tiivisteiden kanssa eli vaihdoin takaluukun ja etuluukun gummit tuoreisiin lakritseihin. Idiootti olin tilannut väärän tiivisteen eteen joten siihen jäi hemmetinmoiset aukot kulmiin mutta sain kursittua tilapäiset fyllit ettei vesi päädy vääriin paikkoihin.

Ajovalot kävin säädättämässä Käsämän korjaamolla, olivatten aika viturallaan ja säädötkään ei meinannu toimia. Jäbä puratti miulla molemmat valot pariinkiin otteeseen että saatiin jonkinlainen valokuvio suurinpiirtein oikealla kohdalle.

7.7.2020 eli eilen vein ruokiksella Volsun Katekalle näytille ja hyvinhän tuo kelpasi – vuonna 2022 seuraavan kerran. Kehui etenkin jarruja ja sanoi että on kovin hyvässä kunnossa Vossikka. Ei katsonut edes sarjanumeroa kun ”tässä on niin hankalassa paikassa ja kyllähän mie siut tunnen ja tämän Kuplankin muistan”.

Vuoden 2013 katsastuspapereista löytyi käyttöönottopäivämäärä ja se olikin 28.11.1962 – siistiä!

Heti kun työpäivä oli, tunkkasin Kuplan keulan ylös ja painiskelin jousitusta korkeammalle. Viikonloppuna käytiin geokätköilemässä ja Vokelin keula kynti joka paikassa maata ja kuoppaisessa maastossa renkaita kääntäessä ne raapivat sekä lokarin kaarta että ajovalojen suojakuuppaa. Pienen jahuamisen jälkeen sain keulaa nostettua about 5m eli nyt se on samalla korkeudella renkaiden yläreunaan kuin takapääkin. Katellaan ja jos on ookoo niin sitten pitää käyttää ohjauskulmat tarkistuttamassa & säädättämässä – hiukkasen on rauhaton maantienopeuksilla.

Bonustehtävänä oli äänimerkin siirtäminen irtonapista sen oikeaan paikkaan, ratin kromikehälle ja puolisen tuntia auton alla pähkäiltyäni hokasin miten johtomysteeri toimii ja pärkkele sehän rupesi tööttäämään – mahtavata!

Ylimääräiselle napille kytkin sitten pyyhkijöiden kertapyyhkäisyn, mikä on kovin kätsää jos hiukksen vain tihkuileepi.

Ainiijuujaajoo, voitelin myös etupään 8 rasvanippaa!

Lokarien tiivisteet on kanssa hallussa, ne pitää vaihtaa kun nykyiset kovin rujot ja risaiset. Homman pitäisi onnistua ihan vaan loksujen pultteja löysäämällä ja pujottelemalla uudet entisten tilalle.

Heh, Acis oli myynnissä myös blocket.se:ssä ja nyt vasta huomasin että sen mailit on mennyt roskaposteihin. Sieltä löytyi 4 ostoviestiä joita pitää ruveta prosessoimaan asap että saapi pressutalliin tilaa talveksi.

Tämmöstä tällä kertaa.

Vastaa