Köhämies kertoilee.

Spread the love

IMG_7549

14.-15.3.2015
Jatkuva flunssailu rupee jo hiukkasen risomaan ja suorastaan vituttamaankin. Aurinko paistaa ja ite istuu viltti polvella sisällä. Perseestä on.

Mielenkiintoisten Keltuaisen myyntioperaatioiden jälkeen pikku-K lähti sitten lauantaina kohti Loimaata. Kovasti olen kysellyt perään josko on perille päästy vaan mitään ei ole kuulunut. Toivottavasti kaikki on mennyt oo ja koo. Loimaalta tuli myös mukava laatikollinen ID:n osia joita pääsee pujottelemaan paikoilleen kun olo tästä vähän korjaantuu – mahtavata!

IMG_7558

Kuopion kuoma putkahti kyläilemään ja Tekramütischin keikkoja tsekkailemaan ja samalla sitten säädeltiin Rouvan venttiilit. Tosin ei osattu ilman Joensuun jakarin Jalppiksen apua 🙂 Tyystin ummessa oli pakopuoli eli onneksi en taudin takia ajellut hällä lainkaan ja isommilta vaurioilta vältyttiin.

Sunnuntaina kiskoin päälle kaikki lämpimät vaatteet ja väkersin etuvalojen korkeudensäätövivuston jonkinlaiseen kuosiin. Rautalankaa ja nippusiteitä ettei umpiot lennä mäjelle ja uutta osatilausta vetämään. Humoristista tässä onpi se, että osat tilaan Loimaalta niillä rahoilla jotka sain sieltä Loimaalta.

IMG_7564

Semmosta tällä kertaa.

PS. Keltuaisupdatea pukkaa, tuli juuri puhelu. Kaasu hirttelee kiinni ja vaiheloota on perkkele 2CV4:stä eli sikatiheät välitykset – kulkee vaikka seinää ylös, mutta matkanopeus max. 80km/h ja tuolloin ajomelu about 120dB. Sovittiin että metästetään siihen 2CV6:n loota ja säädetään kompensaation kohilleen.

Harmillista ja pöh.

Vastaa